Home » D:News » Anunţ Umanitar! În doar jumătate de zi, Magda a paralizat de la piept în jos

Anunţ Umanitar! În doar jumătate de zi, Magda a paralizat de la piept în jos

Publicat: 02.02.2019
În urmă cu doi ani, Magdalena Lica s-a trezit cu o durere. Credea că e o criză de rinichi. S-a înşelat. În doar jumătate de zi, întreaga viaţă avea să i se schimbe. La doar 42 de ani, Magda a paralizat de la mijloc în jos. De atunci, e torturată de dureri cumplite, iar viaţa ei îi este pusă în pericol de o malformaţie extrem de rară.
Problemele ei sunt cauzate de un cavernom intramedular situat la nivelul T7/T8, care a sângerat, ajungând ulterior la paraplegie spastică.
 
În loc să se lase măcinată de frustrarea acestui ghinion care i-a luat toate certitudinile din viaţă, Magda Lica a ales speranţa. Acum, are o şansă la un tratament inovator, într-o clinică din Thailanda. Oricât de trist ar suna, în acest moment, nici nu mai speră că viaţa ei va mai fi la fel ca înainte – ştie că e imposibil. Tot ce-şi doreşte e să nu mai fie chinuită de durere, să poată respira mai bine şi să-şi mişte picioarele câtuşi de puţin. Mai presus de orice, vrea să poată fi alături de fetiţa ei, Amalia, campioană la gimnastică ritmică. Şansa Magdei are, însă, un preţ prea mare: 95.000 de dolari. 
 
Datorită generozităţii oamenilor, a reuşit deja să strângă 35.000 de dolari. Până la restul sumei e cale lungă, iar Magda, din păcate, nu poate să aştepte. Cu un simplu SMS la 8824, cu textul MAGDA, poţi dona 2 euro şi, astfel, o poţi ajuta să fie mai aproape de şansa unei vieţi mai puţin dureroase. Campania umanitară e deschisă doar pe parcursul lunii februarie. Detalii, în videoul de mai sus.
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase