Home » D:News » Mărturisiri ale actorului Liam Neeson: a umblat pe străzi aşteptând să fie atacat ca să poată omorî

Mărturisiri ale actorului Liam Neeson: a umblat pe străzi aşteptând să fie atacat ca să poată omorî

Mărturisiri ale actorului Liam Neeson: a umblat pe străzi aşteptând să fie atacat ca să poată omorî
Publicat: 05.02.2019
Liam Neeson a declarat că a umblat pe străzi dorind să ucidă un ”nenorocit de negru”, după ce o persoană apropiată actorului a fost violată. Actorul a mai spus şi că se simte prost pentru comportamentul lui din acea perioadă, arată un interviu cu artistul publicat de The Independent.
Actorul nord-irlandez Liam Neeson a mărturisit că a existat o vreme în care a bântuit pe străzi înarmat cu o bâtă specială aşteptând să ucidă pe cineva ca să răzbune trauma cuiva apropiat, scrie Mediafax.
 
Liam Neeson a povestit toate acestea mass-mediei cu o cazia unei întâlniri dedicată noului său film, ”Cold Pursuit”. Actorul a mai spus că acum îi ruşine de comportamentul său din trecut.
 
Tot ce ştia despre violator era că a fost vorba despre o persoană de culoare.
 
”Am bătut în sus şi în jos străzile cu o bâtă la mine, în speranţa că o să se ia de mine cineva. Îmi e ruşine să spun, am făcut asta vreme de o săptămână, în speranţa că «un nenorocit de negru» o să iasă dintr-o cârciumă şi o să se ia de mine, ştii? Ca să am de ce să-l omor”, a povestit actorul. ”Înţeleg nevoia de răzbunare, dar nu duce decât la şi mai multă răzbunare, la şi mai multe crime, şi mai multe crime”, a adăugat acesta
 
Actorul nord-irlandez Liam Neeson a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din „Lista lui Schindler” şi s-a remarcat şi în alte filme precum „Pur şi simplu dragoste/ Love Actually”, „Batman – Începuturi”, trilogia „Taken”, trilogia „Cronicile din Narnia”, dar şi în alte pelicule mai recente precum „3 zile de coşmar”, „Echipa de şoc”, „Înfruntarea titanilor”, „The Grey: La limita supravieţuirii” şi „The Dark Knight Rises”. Neeson şi-a pierdut soţia, pe actriţa Natasha Richardson în 2009, în urma unui accident la schi. Cei doi erau căsătoriţi de 15 ani.
 
În filmul ”Cold Pursuit” interpretează rolul unui tată care se răzbună. Lungmetrajul este adaptarea unei producţii norvegiene şi va fi lansat în România pe 22 februarie.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase