Home » D:News » „The Lego Movie 2: The Second Part”, cele mai multe încasări în box office-ul nord-american de weekend

„The Lego Movie 2: The Second Part”, cele mai multe încasări în box office-ul nord-american de weekend

„The Lego Movie 2: The Second Part”, cele mai multe încasări în box office-ul nord-american de weekend
Publicat: 12.02.2019
Filmul de animaţie "The Lego Movie 2: The Second Part", de Mike Mitchell şi Trisha Gum, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, având încasări de 34,4 milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.
Acţiunea filmului, care foloseşte vocile unor vedete precum Jason Momoa, Alison Brie, Chris Pratt, Stephanie Beatriz, Elizabeth Banks şi Jonah Hill, are loc la cinci ani după cea din primul lungmetraj, „Marea aventură Lego/ The Lego Movie” (2014), de Phil Lord, Christopher Miller şi Chris McKay. Cetăţenii întâmpină acum o nouă ameninţare, Lego Duplo, invadatorii din spaţiul cosmic, care dezmembrează totul în calea lor mai repede decât s-ar putea reconstrui, scrie cinemagia.ro.
 
Pe locul doi a box office-ului nord-american s-a situat o altă premieră, „What Men Want”, de Adam Shankman, care a avut încasări de 19 milioane de dolari în weekend. În acest film, Taraji P. Henson joacă rolul unui agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de colegii bărbaţi. Atunci când Ali primeşte o promovare, ea se întreabă ce altceva trebuie să facă pentru a reuşi într-o lume a bărbaţilor. Cu toate acestea, ajunge să obţină un avantaj neaşteptat asupra bărbaţilor: începe să le audă gândurile.
 
Locul trei este ocupat tot de o premieră, „Ucide-i cu sânge rece/ Cold Pursuit”, de Hans Petter Moland, cu încasări de 10,8 milioane de dolari. Filmul este ţinta unor controverse, premiera de gală din SUA fiind anulată după ce actorul principal, Liam Neeson, a spus într-un interviu recent că a încercat să ucidă un „nenorocit de negru”, ca răzbunare pentru că o persoană apropiată lui a fost victima unei agresiuni sexuale. Lungmetrajul, în care Neeson joacă rolul unui bărbat ce vrea să se răzbune pe asasinii fiului său, a fost lansat, totuşi, în cinematografele din SUA.
 
Pe locul al patrulea, în coborâre cu două locuri, se află „Asistent de (ne)voie/ The Upside”, unul dintre ultimele lungmetraje produse de fosta companie a producătorului de film Harvey Weinstein, cu încasări de 7,22 de milioane de dolari de vineri până duminică. Regizorul Neil Burger, cunoscut pentru „Iluzionistul/ The Illusionist” (2006), „Dincolo de limită/ Limitless” (2011) şi seria „Divergent” (2014-2016), a trebuit să găsească varianta cea mai credibilă în limba engleză pentru unul dintre filmele franceze care au rămas în memoria cinefililor, „Invicibilii/ Intouchables”, din 2012. În „The Upside”, Bryan Cranston şi Kevin Hart preiau rolurile eroilor, un bărbat paraplegic bogat şi îngrijitorul său aterizat fără niciun fel de calificare la primul serviciu din viaţa sa. Nicole Kidman completează o distribuţie care are o sarcină grea.
 
Liderul de săptămâna trecută, „Glass”, noul thriller semnat de M. Night Shyamalan, cu Bruce Willis, Samuel L. Jackson şi James McAvoy, a coborât tocmai pe locul al cincilea, cu încasări de 6,42 de milioane de dolari de vineri până duminică. În „Glass”, personajul lui Willis şi cel al lui Jackson din „Indestructibilul/ Unbreakable” (2000) se întâlnesc cu eroul lui McAvoy din „Split” (2016) şi aruncă în aer siguranţa în azilul de boli nervoase în care erau trataţi de personajul interpretat de Sarah Paulson.
 
Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute este completat de „Anomalie/ The Prodigy”, de Nicholas McCarthy (6 milioane de dolari), „Green Book”, de Peter Farrelly (3,56 de milioane de dolari), „Aquaman”, de James Wan (3,3 milioane de dolari), „Omul-Păianjen: În lumea păianjenului/ Spider-Man: Into the Spider-Verse”, de Bob Persichetti, Peter Ramsey şi Rodney Rothman (3 milioane de dolari), şi „Miss Bala”, de Catherine Hardwicke (2,72 de milioane de dolari).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase