Home » D:News » De ce mimează femeile orgasmul?

De ce mimează femeile orgasmul?

De ce mimează femeile orgasmul?
Publicat: 03.03.2019
În urma unui studiu s-a descoperit că 67% dintre femeile heterosexuale care au participat la studiu au recunoscut că au mimat orgasmul, un procent nu tocmai de lăudat, iar 8 din 10 femei nu ajung la orgasm în timpul penetrării.

Să mimezi orgasmul nu este un lucru ideal nici pentru tine, nici pentru partener. În primul rând că alegi să vă minţiţi pe amândoi, iar relaţia poate avea de suferit.

De ce mimează femeile orgasmul?

Putem presupune că mimarea orgasmului este un mod mai simplu de a pune capăt partidei de sex, din mai multe motive. Partenerul nu te atrage atât de mult, eşti stresată, epuizată sau poate pur şi simplu te temi că partenerul tău nu mai are răbdare ca tu să ajungi odată pe culmile plăcerii. Oricare ar fi motivul, închide ochii, respiră adânc şi lasă-te complet purtată de val.

Alt motiv pentru care femeile mimează orgasmul ar putea fi pentru că vor să joace un rol. Vor să fie apreciate de partener, să fie private ca fiind jucăuşe şi sexuale şi, inconştient, se gândesc că vor fi mai exitate să-şi vadă partenerul înnebunit de faptul că  au ajuns la orgasm. Dar, din nou, ne lovim de o minciună.

Continuarea pe CSID:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase