Home » D:News » Serialul „Beverly Hills, 90210” revine cu distribuţia originală

Serialul „Beverly Hills, 90210” revine cu distribuţia originală

Serialul „Beverly Hills, 90210” revine cu distribuţia originală
Publicat: 02.03.2019
Serialul "Beverly Hills, 90210" va fi reluat pe Fox, iar distribuţia originală revine. Reţeaua de televiziune americană a comandat încă şase episoade în continuarea poveştii lansate la începutul anilor 1990, anunţă Variety.
Episoadele urmează să fie difuzate în această vară. Reţeaua a intitulat deocamdată proiectul „90210”, scrie Mediafax.
 
Membrii distribuţiei de acum două decenii Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green şi Tori Spelling vor reveni în serial. Totuşi, vedetele nu vor relua personajele din serial, ci vor reveni cu variante actualizate.
 
„«Beverly Hills, 90210» a avut o influenţă de neşters asupra culturii pop şi a unei întregi generaţii”, a declarat Michael Thorn, preşedintele secţiunii de divertisment de la Fox. „Suntem onoraţi să readucem distribuţia originală pentru «90210»”, a mai spus acesta.
 
Chris Alberghini şi Mike Chessler vor fi scenariştii şi producătorii executivi pentru noua serie.
 
Serialul „Beverly Hills 90210” a rulat timp de 10 sezoane pe postul Fox şi a devenit una dintre cele mai populare producţii ale acestui post de televiziune. Serialul a lansat carierele protagoniştilor săi, actorii Jason Priestley, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green şi Shannen Doherty – care a părăsit show-ul TV la finalul celui de-al patrulea sezon, din cauza unor neînţelegeri cu echipa de producţie.
 
Postul CW a lansat o continuare a acestui serial, intitulată „90210”, în anul 2008, în care Jennie Garth, Shannen Doherty şi Tori Spelling şi-au reluat rolurile interpretate în serialul original. Serialul „90210” a fost difuzat timp de cinci sezoane.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase