Home » D:News » Salvat de la moarte de un smartphone: norocul unui bărbat care a scăpat miraculos

Salvat de la moarte de un smartphone: norocul unui bărbat care a scăpat miraculos

Salvat de la moarte de un smartphone: norocul unui bărbat care a scăpat miraculos
Publicat: 24.03.2019
New York Post a relatat un caz care a avut loc în New South Wales, Australia, în care un bărbat de 43 de ani a fost în pericol de moarte atunci când un atacator a încercat să îl atace cu un arc cu săgeţi. Victima a încercat să îl fotografieze pe atacator cu telefonul mobil, iar acest moment s-a dovedit a fi critic pentru viaţa sa. Atacatorul a lansat săgeata direct spre capul lui, însă telefonul a reuşit să oprească săgeata, victima scpând doar cu o zgârietură la nivelul feţei.

Telefonul poate fi observat în fotografia de mai sus, iar modelul telefonului nu este clar. Judecând după mufa micro-USB, acesta poate fi un model mai vechi de dispozitiv cu Android, sau un smartphone cu Android entry-level. Dacă victima întârzia chiar şi o secundă în ridicarea telefonului, viaţa sa ar fi putut fi în pericol. Rezistenţa telefonului s-a dovedit a fi destul de puternică pentru a opri săgeata, scrie go4it.

Conform New York Post, atacatorul, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost arestat după acest incident sub acuzaţiile de atac şi distrugere de bunuri. Autorităţile precizează că cei doi implicaţi în acest conflict se cunoşteau înainte de atac.

De-a lungul timpului, mai multe dispozitive mobile au salvat vieţile unor utilizatori, aflându-se la locul potrivit chiar şi în timpul unor atacuri cu arme de foc, reuşind să oprească gloanţe.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase