Home » D:News » Fanii serialului Urzeala Tronurilor s-au înfuriat din cauza unor scurgeri de informaţii legate de ultimul sezon

Fanii serialului Urzeala Tronurilor s-au înfuriat din cauza unor scurgeri de informaţii legate de ultimul sezon

Fanii serialului Urzeala Tronurilor s-au înfuriat din cauza unor scurgeri de informaţii legate de ultimul sezon
Publicat: 27.03.2019
Fanii celebrului serial HBO "Game of Thrones/Urzeala Tronurilor" au fost furioşi din cauza unor scurgeri de informaţii cu privire la primul episod al celui de-al optulea sezon, relatează theindependent.co.uk.
Incidentul a avut loc pe reţeaua de socializare online Reddit. Acolo, un utilizator cunoscut sub pseudonimul „TheRealFikiDoctor” a susţinut că are o descriere completă a primului episod din ultimul al serialului. Vestea s-a răspândit rapid în mediul online, declanşând reacţii negative din partea fanilor, scrie Mediafax.
 
Deşi autenticitatea sumarului nu a fost confirmată de cei de la HBO, mulţi dintre fanii producţiei sunt convinşi că scenariul este adevărat. Postul de televiziune american a mai avut, în trecut, incidente în cadrul cărora a lansat accidental episoade înainte de premiera lor oficială.
 
Al optulea şi ultimul sezon din „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor” va avea premiera pe 14 aprilie.
 
În 2017, „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” a fost cel mai piratat serial, pentru al şaselea an consecutiv. În luna septembrie 2017, cel de-al şaptelea sezon al serialului „Game of Thrones” fusese piratat de un miliard de ori, conform datelor furnizate de Muso, o companie care colectează şi analizează date privind pirateria online.
 
Încă de la lansare, în 2011, „Urzeala Tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. „Game of Thrones” a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award.
 
Serialul, inspirat din seria de romane „Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire”, de George R.R. Martin are o acţiune amplasată într-un ţinut fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din „Urzeala tronurilor”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase