Home » D:News » Descoperire sinistră în beciul unui han care datează din anii 1400

Descoperire sinistră în beciul unui han care datează din anii 1400

Descoperire sinistră în beciul unui han care datează din anii 1400
Publicat: 30.03.2019
Un schelet uman a fost găsit în beciul clădirii unui han din Buhuşi, judeţul Bacău, care datează din anii 1400. Poliţiştii au început o anchetă, oasele fiind la expertiză, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Gabriela Ciobanu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că în acest caz s-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, dar nu există suspiciuni cu privire la săvârşirea recentă a unei infracţiuni.

„Un tânăr a sesizat joi seară la 112 despre faptul că a descoperit scheletul şi obiecte de vestimentaţie în incinta fostului han Rateş din Buhuşi, într-un beci surpat, care face parte dintr-o construcţie care datează din jurul anilor 1400, aflată într-o stare avansată de degradare, fără acoperiş şi fără tavan, iar podelele sunt surpate. Scheletul a fost găsit într-un compartiment al beciului care are o adâncime de 5 metri. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în acest caz, dar nu există suspiciuni cu privire la săvârşirea recentă a unei infracţiuni. Oasele au fost transmise pentru expertiză a provenienţei şi vechimii”, a spus Ciobanu.

Potrivit acesteia, cercetările în acest caz începute joi seara au fost întrerupte pe perioada nopţii şi reluate vineri, în condiţii de lumină naturală şi securitate fizică.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase