Home » D:News » Forţele militare aeriene daneze recrutează gameri

Forţele militare aeriene daneze recrutează gameri

Forţele militare aeriene daneze recrutează gameri
Publicat: 01.04.2019
Oficialii din armata Danemarcei vor să recruteze personal din rândul gamerilor pentru a lucra în cadrul forţelor militare aeriene, unde se vor ocupa de manevrarea aparatelor fără pilot şi a dronelor.
Comandamentului militar danez a făcut mai multe analize din care a reieşit că gamerii au multe calităţi, care îi diferenţiază de ceilalţi: aceştia se orientează mai bine pe hărţi, tolerează mai uşor stresul şi lucrează mai eficient în echipă, potrivit Rador

Militarii danezi i-au analizat pe gameri, pentru prima dată, în anul 2017, în cadrul unui experiment privind angajarea în armată. Experimentul de atunci s-a dovedit a fi de succes. 

Forţele armate din Danemarca au încheiat deja un acord de parteneriat cu Federaţia daneză de sport cibernetic „E-sport Danmark”, iar acum Armata daneză va publica anunţurile cu posturile vacante inclusiv pe cele mai populare platforme online ale gamerilor.
 
În mod obişnuit, militarii erau nevoiţi să analizeze 40 de cereri pentru a găsi un candidat potrivit. Acum, acesta este descoperit la fiecare 20 de cereri, în rândul gamerilor.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase