Home » D:News » Un fost şef al CIA a avut o apariţie specială în ”Game of Thrones”

Un fost şef al CIA a avut o apariţie specială în ”Game of Thrones”

Un fost şef al CIA a avut o apariţie specială în ”Game of Thrones”
Publicat: 23.04.2019
David S. Cohen, fost director adjunct al CIA în perioada preşedintelui american Barack Obama, a avut o apariţie specială în sezonul al optulea al serialului de succes "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", în rolul unui cetăţean al Winterfell, potrivit dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Cel de-al doilea episod al sezonului final al serialului „Game of Thrones”, intitulat „A Knight Of the Seven Kingdoms”, a fost difuzat pe postul american HBO duminică seară.

Informaţia despre apariţia specială a lui Cohen – în rolul unui ţăran care stătea la coadă la supă – a fost făcută publică pe contul de pe platforma de micro-blogging Twitter al CIA, alături de o fotografie a acestuia, îmbrăcat ca cetăţean al Winterfell, reşedinţa casei Stark.

„Călătoriile sunt un bonus pentru angajaţii CIA. Aparent, câteodată acestea se extind şi pe alte tărâmuri”, se arată în mesajul publicat de CIA.

„«Păsărelele» (membrii unei reţele de spioni şi informatori din serviciul lui Varys, n.r.) ar trebui să se uite după un fost director adjunct al nostru rătăcind prin #Westeros în episodul din seara aceasta al #GameOfThrones”, se arată în acelaşi mesaj.

Informaţia despre apariţia specială a fost iniţial publicată miercuri, tot pe Twitter, de corespondentul Playboy la Washington Alex Thomas.

Cohen i-a răspuns acestuia „Pare că ai surse bune în Winterfell”.

Întrebat dacă personajul său a primit măcar un nume, Cohen a făcut referire la o replică din serial: „Aşa cum ar spune Arya, «»Un bărbat nu are nume»”.

Acelaşi jurnalist a mai scris că David Cohen a primit acest rol pentru că unul dintre cei doi creatori ai serialului este cumnatul său, David Benioff.

În mod cu totul nesurprinzător, au apărut glumele. „CIA a rămas fără ţări reale de distrus şi acum le caută pe cele fictive”, se arată într-un mesaj publicat pe Twitter.

„Oportunităţile de călătorie pot fi grozave, dar Cohen stând la coadă la supă este un lucru care mă îngrijorează în ceea ce priveşte beneficiile oferite de CIA la pensionare”, potrivit unui alt mesaj.

Ultimul episod al serialului „Game of Thrones” va fi difuzat pe 19 mai.

Încă de la lansare, în 2011, „Urzeala Tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. „Game of Thrones” a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award.

Inspirat din seria de romane „A Song of Ice and Fire/Cântec de gheaţă şi foc”, de George R.R. Martin, serialul „Urzeala tronurilor” are o acţiune amplasată într-un ţinut fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din „Urzeala tronurilor”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase