Home » D:News » 25 aprilie 2019. Vremea în Bucureşti şi în restul ţării

25 aprilie 2019. Vremea în Bucureşti şi în restul ţării

Publicat: 25.04.2019
Vreme mai caldă decât în mod normal anunţă meteorologii pentru azi. Cerul va fi variabil şi va ploua în averse, după amiază, în zonele de munte şi doar izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 28 de grade. Pe litoral va fi cel mai rece, acolo temperaturile vor ajunge la doar 15 grade Celsius.

ROMANIA, JOI NOAPTEA – CER VARIABIL, PLOI IZOLATE

La noapte, cerul va fi mai mult noros în centru şi vest, şi variabil în rest. Şansele de precipitaţii sunt reduse, iar vântul va sufla moderat. Minimele termice vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade Celsius.

BUCURESTI – VREME FRUMOASĂ ŞI CALDĂ

Vremea va fi caldă şi frumoasă şi în Capitală. Vântul va sufla slab iar maxima zilei va ajunge azi la 23 de grade Celsius. Ziua de mîine aduce mult soare şi o maximă termică de 24 de grade. Sâmbătă însă cerul devine variabil iar spre seara va ploua în averse însoţite şi de descărcări electrice. Maxima zilei va fi de 25 de grade Celsius.

MUNTE – PLOI ŞI DESCĂRCĂRI ELECTRICE, VÂNT PUTERNIC

La munte se mai încălzeşte, dar vremea rămâne instabilă. Sunt prognozate ploi în averse însoţite şi de tunete şi fulgere, iar vântul va sufla cu putere pe crestele montane. Maximele termice se vor încadra între 10 şi 23 de grade Celsius.

TARA 25 – 27 APRILIE – VREME CALDĂ DAR INSTABILĂ

Vremea continuă să se încălzească la nivelul întregii ţări în zilele următoare, dar devine instabilă. Mâine va ploua în vestul ţării, iar vântul va sufla cu intensificări la munte şi în partea de sud a ţării. Maxima zilei va atinge 30 de grade Celsius. Ziua de sâmbătă va fi caldă dar va ploua în vestul ţării unde se vor semnala şi descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Izolat va cădea şi grindină. Maximele zilei se vor încadra între 18-28 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase