Home » D:News » Motivul pentru care un pasager scandalagiu a fost legat de scaun într-un avion din Rusia

Motivul pentru care un pasager scandalagiu a fost legat de scaun într-un avion din Rusia

Motivul pentru care un pasager scandalagiu a fost legat de scaun într-un avion din Rusia
Publicat: 27.04.2019
Pasagerii unui avion din Rusia au fost îngroziţi, după ce un pasager beat, de profesie doctor, a încercat să deschidă uşa aeronavei. Din fericire, bărbatul a fost pus la podea de pasageri şi legat, piloţii fiind nevoiţi să aterizeze de urgenţă pentru evacuarea pasagerului recalcitrant.

Anestizistul rus Vadim Bondar a stârnit groaza pasagerilor, pe un zbor de la Bangkok la Moscova, după ce a devenit extrem de agresiv.

MESAJE DE PAŞTE 2019. Felicitări, urări şi sms-uri frumoase de Paşte pentru familie, prieteni, cei dragi, colegi sau cunoştinţe

Omul, în vârstă de 43 de ani, a băut foarte mult rom pe parcursul zborului şi a început să vorbească urât, potrivit Mediafax.

La un moment dat, s-a ridicat din scaun şi a încercat să deschidă uşa. Un alt pasager norvegian s-a ridicat şi l-a pus la podea, fiind ajutat de alţi câţiva ruşi. Ulterior l-au legat cu centura de siguranţă din scaunul unei stewardese.

În urma scandalului, piloţii au fost nevoiţi să demareze procedura de aterizare de urgenţă, iar rusul scandalagiu a fost preluat de oamenii legii, care i-au deschis dosar penal.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase