Home » D:News » O imagine anatomică a sânilor provoacă controverse pe internet

O imagine anatomică a sânilor provoacă controverse pe internet

O imagine anatomică a sânilor provoacă controverse pe internet
Publicat: 02.05.2019
O ilustraţie a glandelor mamare luată dintr-o aplicaţie numită Anatomie şi Fiziologie a devenit virală pe reţelele sociale. „Conductele de lapte” au stârnit reacţii puternice dintre cele mai diverse.

Conductele de lapte? Ce sunt ele? De ce arată aşa? Chiar le am? Nu mai vreau sânii.

În acest fel ar fi condensată reacţia de pe Twitter a oamenilor, în special a femeilor, după ce un utilizator a distribuit imaginea muşchilor sânilor, asemănători florilor, potrivit Mediafax.

Glandele de producere a laptelui sunt împărţite în segmente, iar tuburile înguste – sau canalele – transportă laptele de la fiecare segment la mamelon.

Dar, pentru unii, acest lucru nu pare a fi un lucru ştiut – de aceea pentru mulţi oameni imaginea a fost greu de „înghiţit”.

Imaginea a devenit virală în câteva zile şi are peste 130.000 de like-uri şi încă adună.

 

I just realized I never saw a photo of a female muscle system. This is NOT what I imagined milk ducts to look like. pic.twitter.com/GBK6trgXF8

— Artist formerly known as Byeonce (@lemonadead) April 21, 2019

 

I DONT WANT BREASTS ANYMORE

— FARMING EQUIPMENT UPDATES (@chiknclit) April 23, 2019

 

Imaginea a fost descrisă în postarea de pe Twitter ca o ilustraţie dintr-o aplicaţie iPad numită Anatomie şi Fiziologie.

Imaginea a şocat pe unii – câţiva chiar spunând că s-au simţit agresaţi. Cu toate acestea, actul alăptării a spart gheaţa. Unii oameni au reuşit să vadă frumuseţea naturală în canalele „de flori”.

 

THESE THINGS HAHAHAH pic.twitter.com/ehDfR3tZFh

— lol no (@notthateasysis) April 22, 2019

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase