Home » D:News » Un bărbat şi-a pierdut piciorul protetic în timp ce făcea o săritură cu paraşuta. Cum a reuşit să-l găsească

Un bărbat şi-a pierdut piciorul protetic în timp ce făcea o săritură cu paraşuta. Cum a reuşit să-l găsească

Un bărbat şi-a pierdut piciorul protetic în timp ce făcea o săritură cu paraşuta. Cum a reuşit să-l găsească
Publicat: 04.05.2019
Un paraşutist ghinionist şi-a pierdut piciorul protetic în timpul unei sărituri, acesta căzând lângă un depozit de cherestea din California.

Biroul şerifului din Sonoma a scris într-o postare pe Facebook că lucrătorii de la o fabrică de cherestea din Cloverdale, California, au fost uimiţi atunci când au descoperit piciorul protetic intact şi au contactat un aeroport din apropiere pentru a-i ajuta să-l găsească pe proprietar, scrie UPI, citat de Gândul.

Anchetatorii au descoperit că un bărbat pe nume Dion îşi pierduse piciorul protetic. Biroul şerifului i-a înapoiat piciorul.

„Un tip grozav, plin de umor, care a spus că şi-a pierdut primul picior într-un accident ciudat de paraşutism în urmă cu doi ani, dar asta nu l-a făcut să dea înapoi”, arată postarea de pe Facebook. „El a glumit şi a spus că ăsta a fost cel de-al doilea picior pierdut în timp ce făcea paraşutism.”

„El promite să ia măsuri data viitoare şi să înveţe din asta, dar intenţionează să nu renunţe la pasiunea sa”, mai scrie în postare.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase