Home » D:News » Scandalul fraudelor care vizau universităţi de elită din SUA, subiect de serial

Scandalul fraudelor care vizau universităţi de elită din SUA, subiect de serial

Scandalul fraudelor care vizau universităţi de elită din SUA, subiect de serial
Publicat: 09.05.2019
Scandalul fraudelor care vizau universităţi de elită din Statele Unite ale Americii, în care sunt implicate şi actriţele Felicity Huffman şi Lori Loughlin, va deveni subiectul unui serial, relatează Reuters, citat de Mediafax.

Anunţul a fost făcut marţi de compania Annapurna Television, care a obţinut drepturile de ecranizare pentru o carte despre celebrul caz. Volumul, intitulat „Accepted”, va fi scris de Melissa Korn şi Jen Levitz, doi reporteri ai publicaţiei The Wall Street Journal.

Cazul fraudelor care vizau universităţi de elită din SUA a dus la punerea sub acuzare a 50 de persoane, printre care se numără actriţele Felicity Huffman şi Lori Loughlin. Cele două vedete, cunoscute din serialele „Desperate Housewives/ Neveste disperate” şi „Full House/ Casa plină”, au fost implicate într-o schemă care presupunea măsluirea testelor de admitere, oferirea de mită pentru preparatori fizici şi chiar modificarea pe computer ale unor tineri candidaţi, realizate astfel încât aceştia să pară atleţi de elită. Totul pentru ca fiii unor familii bogate să poată fi admişi în universităţi.

Scenariul va fi scris de D. V. DeVincentis, care a lucrat la miniseria „The People Vs. O.J. Simpson”, primul sezon al seriei „American Crime Story”. Producţia, o dramatizare a procesului fostului jucător de fotbal american O. J. Simpson, acuzat de crimă, a obţinut nouă premii la cea de-a 68-a gală Emmy, din 2016.

Deocamdată, nu se cunosc detalii despre data de lansare sau distribuţie.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase