Prima pagină D:News

Hilary Swank, în rolul unei astronaute pe Marte, în serialul "Away"

Catalina Murea 05.10.2019 | ● Vizualizări: 674

Actriţa americană Hilary Swank, deţinătoare a două premii Oscar, va juca în serialul dramatic "Away", despre o misiune pe Marte, care va fi disponibil pe platforma Netflix, relatează variety.com, citat de Mediafax.

Swank va interpreta rolul astronautului american Emma Green, care îşi părăseşte familia pentru a fi comandantul unei misiuni internaţionale pe Marte. Producţia este inspirată de un articol omonim scris de Chris Jones pentru revista Esquire. Temele sale sunt speranţa, umanitatea şi felul în care avem nevoie unul de celălalt dacă dorim să realizăm lucruri imposibile.

Compania americană a comandat un prim sezon al producţiei - care va avea zece episoade - în iunie 2018. Producătorii executivi ai serialului vor fi Jason Katims, Matt Reeves, Adam Kassan şi Ed Zwick. Universal Television, True Jack Productions şi 6th & Idaho vor fi companiile care se vor ocupa de producţie.

Deocamdată nu există o dată de lansare pentru acest proiect.

Aceasta este a treia producţie de televiziune de la Hollywood din ultimii trei ani care se concentrează pe tema unei misiuni pe Marte. În 2016, postul de televiziune National Geographic a lansat "Mars", o combinaţie de serial science-fiction şi documentar. Doi ani mai târziu, platforma Hulu a difuzat "The First", un proiect despre o primă misiune umană fictivă pe planeta roşie care îi avea în distribuţie pe Sean Penn şi Natascha McElhone.

Actriţa americană Hilary Ann Swank, în vârstă de 44 de ani, a câştigat două premii Oscar pentru rolurile din filmele "Boys Don't Cry/Băieţii nu plâng niciodată", din 1999, şi "Million Dollar Baby/O fată de milioane", din 2004. În anul 2007, Swank a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

 

Tag-uri: actrita | marte | serial | rol | netflix