Home » D:News » Sexul de despărţire. Este bun sau nu?

Sexul de despărţire. Este bun sau nu?

Sexul de despărţire. Este bun sau nu?
Publicat: 11.05.2019
Pentru oricine, sexul de despărţire înseamnă cu totul şi cu totul altceva.

Să faci sex pentru ultima oară cu partenerul este ca şi când ai sărbători relaţia frumoasă pe care aţi avut-o şi modul în care aţi încheiat-o. În general, relaţii se termină din motive emoţionale, nu sexuale, iar asta face ca ultima conexiune să reprezinte perioada în care partenerii s-au simţit extraordinar împreună. Dacă ambii parteneri înţeleg de ce nu mai pot fi împreună sau sunt împăcaţi cu ideea despărţirii (să presupunem că unul dintre parteneri se mută în altă ţară sau unul dintre parteneri nu îşi doreşte copii, iar celălalt vrea), sexul poate fi pur şi simplu despre ultima conexiune a celor doi. E un fel de a spune că relaţia nu merge, dar chiar te iubesc.

Pe de altă parte, dacă unul dintre parteneri nu îşi doreşte ca relaţia să se încheie, se va folosi de sex pentru a-i demonstra că totul este minunat între cei doi şi că nu are niciun motiv să plece. În această situaţie, lucrurile nu sunt tocmai plăcute.

Cum ne afectează din punct de vedere emoţional

Dacă unul dintre parteneri încă îşi doreşte ca relaţia să continue, iar celălalt este gata să-şi vadă de drum, sexul de despărţire poate fi un rollercoaster emoţional pentru cel care nu se poate detaşa de relaţie şi nu poate accepta ideea că relaţia s-a încheiat. Apar întrebări precum ”Sunt sau nu dorită?”. Desigur, pentru moment, sexul te poate face să te simţi bine, dar atunci când îţi pui hainele pe tine şi pleci pe un drum separat, cel mai probabil vei fi şi mai confuză decât erai înainte. Totodată, există şansa să te simţi ruşinată sau chiar folosită de fostul partener, acest aspect amplificând durerea pe care deja o simţi.

Continuarea în CSID!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase