Home » D:News » Ce se poate întâmpla dacă bei şase energizante pe zi

Ce se poate întâmpla dacă bei şase energizante pe zi

Ce se poate întâmpla dacă bei şase energizante pe zi
Publicat: 21.05.2019
Samantha Sharpe, în vârstă de 33 de ani, din Marea Britanie, a trebuit să fie supusă unei intervenţii pentru a i se implanta un stimulator cardiac, după ce obişnuia să consume până la şase doze de energizant pe zi.

Femeia, mamă a trei copii, obişnuia să bea şase doze de energizant pe zi pentru a face faţă programului şi oboselii, însă la 32 de ani avea nevoie de un stimulator cardiac pentru a putea trăi.

Samantha a început să sufere de pierderi de cunoştinţă după ce timp de patru ani a consumat în exces băuturi bazate pe zaharuri şi pe cofeină.

Un alt efect negativ asupra sănătăţii sale pe care l-a avut consumul de asemenea băuturi este dezvoltarea pietrelor la rinichi şi a diabetului de tip 2.

În prezent, încearcă să îi avertizeze pe ceilalţi consumatori de riscurile la care se supun când beau băuturi energizante.

Aceasta a declarat pentru publicaţia Leicestershire Live că: „Am trei copii şi viaţa de zi cu zi m-a foţat să consum băuturi energizante. Lucrez şi seara şi mă ajutau să fac faţă. Mă trezeau şi îmi dădeau energie. În 2014 consumam până la cinci-şase doze pe zi”.

Samantha, care acum lucrează seara într-un pub, era femeie de serviciu atunci când consuma o asemenea cantitate de energizant pe zi.

Continuarea în Gândul!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase