Home » D:News » BBC pregăteşte o emisiune de umor care va fi prezentată de o variantă animată a lui Vladimir Putin

BBC pregăteşte o emisiune de umor care va fi prezentată de o variantă animată a lui Vladimir Putin

BBC pregăteşte o emisiune de umor care va fi prezentată de o variantă animată a lui Vladimir Putin
Publicat: 23.05.2019
Reţeaua de televiziune BBC pregăteşte episodul pilot al emisiunii umoristice ”Tonight With Vladimir Putin”, care va fi prezentată de o păpuşă realizată virtual cu înfăţişarea liderului de la Kremlin, arată deadline.com, citat de Mediafax.

Emisiunea are deja două secvenţe de câte 12 minute şi îi are ca invitaţi pe fostul consilier al lui Tony Blair, Alastair Campbell, pe gazda emisiunii Your Face or Mine?, June Sarpong şi pe actorul şi prezentatorul Joe Swash.

Emisiunea este realizată cu ajutorul unei tehnologii care permite să se introducă în direct un personaj de animaţie care îl înfăţişează pe Vladimir Putin în postura de gazdă a emisiunii, adresând întrebări invitaţilor săi în faţa publicului care se află în studio.

Putin îi mulţumeşte în glumă lui Campbell pentru rolul pe care l-a jucat în încurcăturile politice de astăzi şi o provoacă pe Sarpong să răspundă la o ”Provocare a diversităţii”. În a doua parte, Putin încearcă să înţeleagă cine este Joe Swash şi ce este feminismul de la Deborah Frances-White.

Emisiunea ”Tonight with Vladimir Putin” este creată de Jasper Gibson, co-foundatorul platformei de comedie de tip The Onion, The Poke, de Joel Veitch, care coordonează Rathergood.com, şi de Simon Whalley, de la Framestore. Producţia este semnată de Phil McIntyre Television şi Framestore pentru BBC Two. Vladimir Putin este jucat şi gândit de Natt Tapley.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase