Home » D:News » Serviciul rusesc de taxi Yango se pregăteşte de intrare pe piaţa din România

Serviciul rusesc de taxi Yango se pregăteşte de intrare pe piaţa din România

Serviciul rusesc de taxi Yango se pregăteşte de intrare pe piaţa din România
Publicat: 04.06.2019
Yandex, gigantul online rusesc, supranumit şi „Google-ul Rusiei” se pregăteşte să intre pe piaţa din România.

Primul serviciu pe care compania se pregăteşte să îl lanseze la noi în ţară se numeşte Yango, o aplicaţie de taxi, similară cu soluţii de tipul Star Taxi şi Clever Taxi, care încheie însă contracte cu companii, nu direct cu şoferii. Aceasta facilitează astfel comanda de taxiuri autorizate şi nu asigură transport în regim „ride-sharing”,  conform unui articol publicat de Hotnews.ro şi citat de Go4it.

 

Yango este o aplicaţie prezentă în acest moment în 15 ţări, fie sub acest nume, fie sub numele Yandex Taxi. Serviciul permite comanda, trimiterea de mesaje între client şi şofer, cât şi posibilitatea de a plăti costul curselor cu cardul direct din aplicaţia de mobil. Aplicaţia poate oferi un preţ estimat al cursei înainte de comandă, cât şi posibilitatea introducerii unui tarif dinamic, bazat pe cererea din zonă.

 

Momentan însă, Yandex nu confirmă faptul că se pregăteşte de intrarea pe piaţa din România, în ciuda faptului că există indicii despre această mişcare:

„Nu comentăm zvonuri, dar putem să confirmăm că suntem cu siguranţă interesaţi de cele mai multe ţări şi regiuni ale lumii” a declarat Yandex pentru Hotnews.

Continuarea aici!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase