Home » D:News » Marketing inedit. Tesla îşi transformă showroom-urile în săli de jocuri video

Marketing inedit. Tesla îşi transformă showroom-urile în săli de jocuri video

Marketing inedit. Tesla îşi transformă showroom-urile în săli de jocuri video
Publicat: 22.06.2019
După ce a revenit în luna februarie asupra deciziei de a-şi închide reprezentanţele, Tesla mai face o mişcare surpinzătoare, le transformă temporar în săli de jocuri video.
În luna februarie a acestuia an, Tesla a dat publicităţii planuri conform cărora ar fi urmat să îşi închidă toate reprezentanţele, pentru a-şi extinde afacerile în mediul online. Ulterior, s-a revenit asupra acestei decizii, reprezentanţele fiind păstrate în continuare pentru a servi drept centre de informaţii şi galerii pentru autoturismele Tesla, notează Futurism.
 
În prezent, Tesla a dat publictăţii că extinde utilitatea acestor reprezentanţe, transformându-le în săli de jocuri video. Compania a trimis clienţilor săi invitaţii pentru a vizita reprezentanţele locale pentru a „experimenta noua sală de jocuri a Tesla”.
 
În aceste săli de jocuri, vizitatorii vor avea şansa de a juca toate jocurile disponibile pe ecranele tactile din interiorul vehiculelor Tesla, precum „Atari Missile Command” sau „Asteroids”. De asemenea, vizitatorii vor avea şansa de a juca „Beach Buggy Racing 2”, un joc video care foloseşte volanul şi frânele maşinii, dar doar atunci când e staţionată.

Citeşte şi:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase