Home » D:News » Cele mai influente personalităţi din Marea Britanie

Cele mai influente personalităţi din Marea Britanie

Cele mai influente personalităţi din Marea Britanie
Publicat: 30.06.2019
Ducesa Catherine de Cambridge şi soţul ei, prinţul William, ocupă prima poziţie în topul pe 2019 al celor mai influente personalităţi din Marea Britanie realizat de celebra publicaţie Tatler, potrivit closermag.fr, citat de Mediafax.

În schimb, ducesa Meghan de Sussex şi soţul ei, prinţul Harry, fratele prinţului William, au fost omişi din topul 10, în pofida popularităţii lor. Ducii de Sussex ocupă abia a 16-a poziţie.

Podiumul este completat de actorul Idris Elba, care a fost ales cel mai sexy bărbat în viaţă pe 2019 de celebra revistă People, şi de Joseph şi Sabine Getty, doi mari bijutieri britanici.

În vârstă de aproape opt ani, Harper Beckham, mezina fostului fotbalist David Beckham şi a creatoarei de modă Victoria Beckham, ocupă poziţia a patra în acest top, urmată de fostul fotbalist Jamie Redknapp, jurnalista Laura Kuenssberg, miliardarul Anthony Bamford, cântăreaţa Perrie Edwards şi aristocratul David Cholmondeley.

În topul 50 mai apar vedete precum top-modelul Kate Moss (35), James Blunt (37), Elton John (40), prinţul Charles şi ducesa Camilla (45), modelul Cara Delevingne (49) şi muzicianul Mick Jagger (50).

Topul celor mai influente personalităţi este alcătuit în fiecare an de echipa de jurnalişti din redacţia revistei Tatler, considerată o adevărată „biblie” a modei în Marea Britanie. În 2009, revista a marcat 300 de ani de la lansare.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase