Home » D:News » Prinţul William şi-ar susţine copiii dacă ar fi gay

Prinţul William şi-ar susţine copiii dacă ar fi gay

Prinţul William şi-ar susţine copiii dacă ar fi gay
Publicat: 30.06.2019
Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, spune că şi-ar susţine copiii dacă ar fi gay, dar, în acelaşi timp, ar fi şi oarecum preocupat din cauza problemelor cu care aceştia s-ar putea confrunta în calitate de membri ai familiei regale, potrivit tmz.com, citat de Mediafax.

Ducele de Cambridge a făcut declaraţia miercuri, în timpul unei vizite la Albert Kennedy Trust din Londra, unde au fost dezbătute o serie de probleme cu care se confruntă tinerii din comunitatea LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali, queer).

Prinţul a fost întrebat cum s-ar simţi dacă unul dintre cei trei copii ai săi i-ar mărturisi că este gay.

Acesta a spus că şi-ar susţine copilul respectiv, dar ar fi şi preocupat pentru el, pentru că s-ar putea confrunta cu probleme precum bariere, discriminare, persecuţie, ură, având în vedere că este un membru al familiei regale a Marii Britanii.

Prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine de Cambridge, care sunt căsătoriţi din aprilie 2011, au trei copii, prinţul Louis, în vârstă de 1 an, prinţesa Charlotte, în vârstă de 4 ani, şi prinţul George, în vârstă de 5 ani.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase