Home » D:News » Momentul în care un bărbat s-a căţărat pe una dintre cele mai înalte clădiri din Europa, ce măsoară 310 metri

Momentul în care un bărbat s-a căţărat pe una dintre cele mai înalte clădiri din Europa, ce măsoară 310 metri

Momentul în care un bărbat s-a căţărat pe una dintre cele mai înalte clădiri din Europa, ce măsoară 310 metri
Publicat: 09.07.2019
Un bărbat s-a căţărat pe una dintre cele mai înalte clădiri din Europa, The Shard din Londra, luni dimineaţă, iar, după cascadorie, acesta a fost audiat de poliţia britanică, dar nu a fost arestat, potrivit BBC, citat de Mediafax.

Cu 310 metri, The Shard este, totodată, cea mai înaltă clădire din Londra.

Luni dimineaţă, în jurul orei locale 05.15, după cascadorie, poliţiştii au vorbit cu bărbatul, dar au decis să nu îl aresteze.

Mai multe imagini cu acest bărbat, despre care se crede că a urcat pe clădire fără a se ajuta de frânghii sau ventuze, au fost publicate online de martori.

Mai multe persoane s-au căţărat anterior pe celebra clădire, cel mai recent făcând acest lucru vedeta YouTube CassOnline, în 2017.

În 2013, un grup de activişti Greenpeace s-au căţărat pe clădire pentru a protesta faţă de forajul petrolier din zona arctică.

Un purtător de cuvânt al Real Estate Management, compania care administrează clădirea, a confirmat incidentul şi a declarat că mai multe zone de la baza The Shard au fost închise iniţial publicului ca măsură de precauţie, dar între timp au fost redeschise parţial.

„Din fericire, nimeni nu a fost rănit în această activitate periculoasă şi vom sprijini poliţia în ancheta acestora”, a mai spus acesta.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase