Home » D:News » Moarte la pachet: Câte calorii conţine ”prânzul sinucigaşului”?

Moarte la pachet: Câte calorii conţine ”prânzul sinucigaşului”?

Moarte la pachet: Câte calorii conţine ”prânzul sinucigaşului”?
Publicat: 20.07.2019
Un bucătar scoţian duce noţiunea de prânz nesănător la pachet la un alt nivel, după ce a creat o bombă calorică de 4.000 de calorii.

În cutia de pizza, bucătarul Chris Orr a îndesat numeroase produse de junk food, precum cartofi, curry, carne şi pizza, scrie mirror.co.uk.

Chris Orr, de 39 de ani, a lansat „meniul morţii” Govanhill Munchie Box la restaurantul lui,  Wee Man’s Kitchen, din Victoria, Australia.

Pentru 50 de dolari, cutia de pizza poate fi umplută cu produse fast food care îţi vor oferi „un infarct frumos”, susţine bucătarul-şef.

Pizza bine rumenită, cartofi cu sos curry, opt aripioare, Haggis pakora, cârnaţi, kebabi, brânză cheddar, pui tikka şi o selecţie de sosuri – toate formează o bombă calorică de 4.000 de calorii, care poate cauza serioase probleme de sănătate.

Acest meniu hrăneşte lejer doi oameni „înfometaţi”, dar este suficient şi pentru patru, dacă oamenii sunt „responsabili”.

Peste 4.000 de calorii, dublul consumului zilnic mediu! Femeile au nevoie de 2.000 de calorii în fiecare zi, iar bărbaţii de 2.500 de calorii, deci pizza box-ul morbid ar putea reprezenta un adevărat festin.

Citeşte continuarea pe Gândul!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase