Home » D:News » Boston Dynamics anunţă că începe comercializarea roboţilor săi

Boston Dynamics anunţă că începe comercializarea roboţilor săi

Boston Dynamics anunţă că începe comercializarea roboţilor săi
Publicat: 22.07.2019
Boston Dynamics a anunţat că va începe să pună pe piaţă roboţii pe care îi construieşte, însă momentan alte detalii nu au fost făcute publice.

Boston Dynamics, o companie cunoscută publicului datorită roboţilor care se aseamănă cu câinii sau a roboţilor umanoizi, a anunţat că va începe comercializarea acestora, notează Futurism.

În acest moment, compania nu a dezvăluit publicului detalii legate de data de la care va începe comercializarea sau preţul de vânzare al roboţilor. Singura certitudine legată de anunţul făcut de Boston Dynamics este că, la un anumit moment ala acestui an, va fi demarată producţia roboţilor care vor fi scoşi la vânzare.

Anunţul producerii de roboţi în scopuri comericale nu este unul nou, diferite publicaţii consemnând, începând cu anul 2017, anunţuri şi speculaţii asemănătoare.

În 2017, la scurt timp după ce Boston Dynamics a trecut din portofoliul Alphabet, compania-mamă a Google, în cel al Soft Bank, au existat rapoarte de presă în care se anunţa o posibilă comercializare a dogboţilor, roboţii care au fost proiectaţi să imite anatomia şi  mişcările câinilor.

 Un an mai târziu, în luna mai au apărut anunţuri despre o nouă tentativă de intrare pe piaţă, acestea fiind urmate de anunţuri legate de o potenţială creştere a producţiei, de aproximativ 1.000 unităţi, până în luna iulie a acestui an.

Citeşte şi:

VIDEO De la salamandre amfibii la câini robotici: roboţii care revin la natură. Savanţii creează ”animale” mecanice care se descurcă (aproape) la fel de bine ca cele naturale

Roboţii au noi capacităţi. Te pot urmări oriunde şi pot evita aproape orice obstacol, inclusiv scările

ATLAS – robotul care se mişcă la fel ca un om (VIDEO)

Cel mai rapid robot din lume a fost în sfârşit dezlănţuit în aer liber (VIDEO)

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase