Home » D:News » Un tigru a fost omorât cu bestialitate de mai mulţi oameni, după ce animalul a ucis un bărbat

Un tigru a fost omorât cu bestialitate de mai mulţi oameni, după ce animalul a ucis un bărbat

Un tigru a fost omorât cu bestialitate de mai mulţi oameni, după ce animalul a ucis un bărbat
Publicat: 30.07.2019
Caz şocant în nordul Indiei. Mai mulţi săteni au ucis în bătaie un tigru după ce animalul a atacat şi a omorât un bărbat. Pe o înregistrare postată pe internet se vede cum sătenii lovesc fără milă animalul cu bâte.

Animalul era o femelă de 6 ani, iar pe lângă loviturile suferite, aceasta a fost şi înjunghiată. Animalul a murit la doar câteva ore după incident, scrie CNN.   

Scena teribilă s-a petrecut în Rezervaţia Pilibhit, o arie protejată, destinată în special tigrilor, a declarat poliţia indiană.

În urma incidentului, patru persoane au fost arestate, iar administratorii rezervaţiei au făcut reclamaţii pe numele a 31 de persoane. 

Persoanele care săvârşesc în India o infracţiune prin care se încalcă legea de protecţie a animalelor pot primi pedepse de la 3 la 7 ani, precum şi amenzi, care nu depăşesc 330 de euro.  

O organizaţie pentru protecţia animalelor din India a informat că din cele 1.114 de cazuri de violenţă împotriva tigrilor ajunse în curţile de judecată, un număr mic din aceste au fost finalizate prin condamnări.

Citeşte continuarea pe Gândul!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase