Home » D:News » ”Dragoste părintească” condiţionată: Părinţii unui copil refuză să îi doneze un rinichi care i-ar salva viaţa deoarece este fată

”Dragoste părintească” condiţionată: Părinţii unui copil refuză să îi doneze un rinichi care i-ar salva viaţa deoarece este fată

”Dragoste părintească” condiţionată: Părinţii unui copil refuză să îi doneze un rinichi care i-ar salva viaţa deoarece este fată
Publicat: 04.08.2019
Kanchan Kumari, din India, suferă de insuficienţă renală acută, dar părinţii ei refuză să îi doneze un rinichi pentru că este fată.

Tânăra de 16 ani trăieşte o adevărată agonie după ce în urmă cu 2 luni a fost transportată de urgenţă la spital după s-a plâns de dureri acute în zona abdomenului şi a spatelui.

După ce au supus-o mai multor teste şi analize, doctorii au dat un verdict cutremurător – insuficienţă renală acută. Aceştia i-au anunţat părinţii că fiica lor are nevoie de un transplant de rinichi pentru a-i creşte şansele de supravieţuire.

Însă, din păcate, niciunul dintre ei nu era dispus să îi doneze un rinichi deoarece aceasta este fată, deci nu merită riscul.

„Cine să-şi doneze ricnichii? E fată”, a declarat tatăl acesteia, Ramashray Yadav, mediei locale. Gestul cutremurător a fost acceptat şi făcut şi de mama tinerei.

„Dacă tatăl îşi donează un rinichi şi ulterior nu va putea să îşi facă treaba cu un singur rinichi, atunci întreaga noastră supravieţuire e supusă riscului deoarece salariul lui zilnic reprezintă singura sursă de întreţinere a familiei”, Baleshwar Yadav, rudă a tinerei, a declarat pentru Times of India.

Citeşte continuarea pe Gândul!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase