Home » D:News » Prinţul Harry vrea să protejeze planeta prin a avea maximum doi copii

Prinţul Harry vrea să protejeze planeta prin a avea maximum doi copii

Prinţul Harry vrea să protejeze planeta prin a avea maximum doi copii
Publicat: 04.08.2019
Prinţul Harry al Marii Britanii, care a devenit tată pentru prima dată la începutul lunii mai, spune că el şi soţia sa, ducesa Meghan de Sussex, vor avea "maximum" doi copii, pentru a proteja planeta, potrivit DPA.

Ducele de Sussex a vorbit cu Jane Goodall – antropolog şi primatolog, considerată unul dintre cei mai mari specialişti în cimpanzei din lume – într-un interviu pentru ediţia britanică a revistei Vogue, despre chestiuni precum mediu, responsabilitate şi modificări climatice.

Articolul urmează să apară în numărul din septembrie al publicaţiei, ediţie la care a colaborat şi ducesa Meghan, în calitate de editor invitat.

Prinţul a declarat în acest interviu că, după ce a devenit tată, pasiunea sa pentru natură a ajuns la un nivel superior. După ce a spus că intenţionează să aibă mai mult de un copil, acesta a fost întrerupt de Goodall, care l-a rugat „să nu facă prea mulţi”.

„Doi, maximum”, a răspuns prinţul, după care şi-a exprimat îngrijorarea privind problemele de mediu cu care se vor confrunta generaţiile viitoare.

„Întotdeauna am fost de părere că locul acesta (Pământul, n.r.) este împrumutat. Şi, desigur, având în vedere că suntem inteligenţi şi evoluaţi, ar trebui să fim capabili să lăsăm ceva mai bun în urma noastră, pentru generaţiile viitoare”, a mai spus ducele de Sussex.

Goodall şi ducele au fost de părere că, în prezent, condiţiile de mediu sunt deja „înfricoşătoare”.

În acelaşi interviu, cei doi au vorbit şi despre modul în care comportamentul uman este modelat de mediu.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, este căsătorit cu fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, din mai 2018. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al ducilor de Sussex, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase