Home » D:News » Cauza decesului actorului Cameron Boyce, la vârsta de 20 de ani, elucidată

Cauza decesului actorului Cameron Boyce, la vârsta de 20 de ani, elucidată

Cauza decesului actorului Cameron Boyce, la vârsta de 20 de ani, elucidată
Publicat: 01.08.2019
Decesul actorului american Cameron Boyce, la vârsta de 20 de ani, la începutul lunii iulie, a fost provocat de epilepsie, potrivit raportului medicului legist care s-a ocupat de acest caz, informează contactmusic.net, citat de Mediafax.

„Tragica moarte a lui Cameron a fost provocată de convulsii cerebrale cauzate de o boală de care suferea, respectiv epilepsie”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de familia starului Disney.

Boyce, care locuia la Los Angeles, a fost descoperit inconştient de colegul său de apartament, în dimineaţa zilei de 7 iulie, iar medicii chemaţi la faţa locului au încercat fără succes să îl resusciteze.

Celebru de la vârsta de 9 ani, Cameron Boyce a jucat în comedia „Grown Ups” (2010), în rolul fiului personajului interpretat de Adam Sandler, apoi în seria Disney Channel „Jessie” (2011 – 2015).

A devenit cunoscut şi cu rolul din „Descendants”, serial care prezintă aventurile descendenţilor personajelor clasice Disney. În acest serial, el juca rolul lui Carlos, fiul Cruellei De Vil. Al treilea sezon al producţiei, în care apare şi Cameron Boyce, va avea premiera pe 2 august.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase