Home » D:News » Oraşul din România care a fost inclus în topul CNN al celor mai frumoase oraşe din Europa care nu sunt sufocate de turişti

Oraşul din România care a fost inclus în topul CNN al celor mai frumoase oraşe din Europa care nu sunt sufocate de turişti

Oraşul din România care a fost inclus în topul CNN al celor mai frumoase oraşe din Europa care nu sunt sufocate de turişti
Publicat: 06.08.2019
Surpriză în clasamentul cu cele mai frumoase oraşe din Europa care nu sunt sufocate de turişti, întocmit de CNN. Cluj-Napoca a fost inclus în top, iar jurnaliştii americani au lăudat oraşul transilvănean pentru obiectivele sale turistice.

CNN spune despre Cluj că este al doilea cel mai mare oraş din România şi că este punctul de oprire pentru turiştii care vor să exploreze Munţii Apuseni şi vestigiile istorice ale Transilvaniei.  

Publicaţia americană susţine că Biserica Sfântul Mihail şi Fabrica de Pensule sunt obiective turistice ce nu trebuie ratate.  

Totodată, jurnaliştii mai spun că oraşul este plin de cafenele, baruri şi pieţe pitoreşti, iar toate oportunităţile pe care le oferă vizitatorilor fac din Cluj oraşul din România care „are tot ce trebuie pentru a fi un loc ideal pentru un city break“.   

În clasament au mai fost incluse oraşele: Orange (Franţa), Norwich (Marea Britanie), Aarhus (Danemarca), Anvers (Belgia), Haga (Olanda), Sarajevo (Bosnia şi Herţegovina), Pristina (Kosovo), Malmo (Suedia), Aberdeen (Scoţia), Berna (Elveţia), Wroclaw (Polonia), Tbilisi (Georgia), Minsk (Belarus), Erevan (Armenia), Debreţin (Ungaria), Ankara (Turcia), Plovdiv (Bulgaria), Trondheim (Norvegia) şi Torino (Italia).

Citeşte continuarea pe Gândul!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase