Home » D:News » Filmele ”Singur acasă” şi ”O noapte la Muzeu”, refăcute pentru Internet

Filmele ”Singur acasă” şi ”O noapte la Muzeu”, refăcute pentru Internet

Filmele ”Singur acasă” şi ”O noapte la Muzeu”, refăcute pentru Internet
Publicat: 10.08.2019
Peliculele ”Home Alone/ Singur acasă” şi ”Night at the Museum / O noapte la Muzeu” vor fi refăcute pentru a fi difuzate pe Internet, au anunţat producătorii de la Disney, citaţi de Mediafax.

Cei de la Disney au anunţat că vor reface pelicula de succes ”Home Alone” pentru noul lor serviciu de streaming.

Directorul executiv al studioului Disney, Bob Iger a afirmat că vor fi „reimaginate” şi pelicule ca ”Night At the Museum/ O noapte la muzeu”, ”Diary of a Wimpy Kid/ Jurnalul unui puşti” şi ”Cheaper By the Dozen/ Cu duzina e mai ieftin”.

Decizia a fost luată după ce Disney a achiziţionat studioul 20th Century Fox şi a intrat în posesia drepturilor pentru vechile producţii de succes ale companiei.

Noul serviciu Disney+ va fi lansat în Statele Unite în noiembrie şi este programat să intre şi pe piaţa europeană în 2020. Platforma va conţine şi producţii din seria Star Wars şi filmele Marvel profilându-se ca un gigant media. Se estimează că va oferi nu mai puţin de 7.500 de episoade ale unor producţii TV şi peste 400 de filme.

Filmul ”Home Alone/ Singur acasă”, cu Macaulay Culkin în rolul principal a fost lansat în 1990 şi a devenit o producţie clasică în programele tv din perioada Crăciunului.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase