Home » D:News » Mărturiile Oliviei Newton-John, care suferă de cancer în stadiu terminal

Mărturiile Oliviei Newton-John, care suferă de cancer în stadiu terminal

Mărturiile Oliviei Newton-John, care suferă de cancer în stadiu terminal
Publicat: 14.08.2019
Actriţa şi cântăreaţa Olivia Newton-John a vorbit într-un interviu pentru emisiunea 60 Minutes Australia despre felul în care trăieşte după diagnosticul de cancer în stadiu terminal pe care l-a primit în mai 2018, când a aflat că boala a revenit şi s-a extins la sistemul osos, arată USA Today.

Artista a insistat că nu vrea să ştie cât mai are de trăit. În interviul acordat celor de la 60 Minutes Australia, Newton-John a dezvăluit că preferă să nu concentreze asupra timpului pe care i l-ar promite medicii în condiţiile în care se confruntă cu stadiul 4 al cancerului la sân.

”Când primeşti un diagnostic de cancer sau un diagnostic îngrzitor de cinstit, ţi se dă şi posibilitatea de a afla cât mai ai de trăit”, a afirmat artista.

”Dacă îţi spune cineva că mai ai de trăit şase luni, s-ar putea să şi crezi asta. Aşa că pentru mine, psihologic, e mai bine să nu am nicio idee la ce să mă aştept, sau cât a mai apucat să trăiască ultima persoană care a avut ce ai tu”, a explicat Olivia Newton-John.

Newton-John a explicat: „Sunt aşa norocoasă că am trecut de trei ori prin asta şi sunt încă aici… Fiecare zi e un dar, mai ales acum”.

Olivia Newton-John, în vârstă de 70 de ani, se confruntă cu cancerul pentru a treia oară. A fost diagnosticată ca suferind de cancer la sân în 1992. Diagnosticul a reapărut pentru cancer la umăr, în 2013. În 2018, vedeta a devăluit că i-a fost găsită o tumoră la baza coloanei vertebrale.

Artista spune că e „la mare distanţă” de moarte, în ciuda ştirilor care susţineau la începutul anului că este pe patul de moarte şi ”se agaţă de viaţă”.

„Să citeşti că ai murit sau că mori e o experienţă cu adevărat ciudată”, a explicat Newton-John. „Am crezut că mă descurc… dar m-a deranjat”, a spus artista, care pe 2 ianuarie glumea pe seama ştirilor după modelul lui Mark Twain: „zvonurile privind moartea mea au fost mult exagerate…. mă simt extraordinar”.

Acum actriţa declară că este preocupată să obţină cât poate din fiecare moment şi să îi ajute pe cei care se luptă cu cancerul. Newton-John a scos la vânzare mai multe costume folosite în pelicula ”Grease” pentru a strânge bani pentru Centrul Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research din Melbourne.

”Le-am purtat, mi-au oferit o carieră incredibilă şi acum îmi iau la revedere de la ele. Sper că valoarea acestor obiecte îi va ajuta pe mulţi în lupta cu cancerul”.

Actriţa născută în Marea Britanie a devenit celebră cu rolul Sandy din musicalul „Grease”, în care a jucat alături de John Travolta, Stockard Channing şi Jeff Conaway. Lansat în vara anului 1978, filmul „Grease” a obţinut încasări de aproape 400 de milioane de dolari pe plan mondial, devenind musicalul cu cele mai mari câştiguri din toate timpurile.

De atunci, artista a lansat şi numeroase piese de succes. A fost recompensată cu patru premii Grammy şi nominalizată la trofeele Globul de Aur, pentru rolul din filmul „Grease” (1978).

Actriţa, care locuieşte în prezent în SUA, a spus că după al treilea diagnosic de cancer a apelat şi la un tratament cu ulei de canabis, contra durerilor, adăugând că speră ca în viitor remediul să fie disponibil şi în ţara ei natală.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase