Home » D:News » „It: Capitolul 2”, cel mai vizionat film din România, din weekend-ul anterior

„It: Capitolul 2”, cel mai vizionat film din România, din weekend-ul anterior

„It: Capitolul 2”, cel mai vizionat film din România, din weekend-ul anterior
Publicat: 18.09.2019
Lungmetrajul horror "It: Capitolul 2", de Andrés Muschietti, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 597.402,36 de lei, potrivit cinemagia.ro.

Răul revine la suprafaţă în oraşul Derry, sub îndrumarea regizorului Andy Muschietti, care aduce laolaltă din nou membrii „Clubului de tocilari”, adulţi şi adolescenţi, în locul unde totul a început. Un film care a redefinit şi depăşit genul, „It” (2017) a devenit parte a culturii şi mentalităţii perioadei, precum şi producţia horror cu cele mai mari încasări din toate timpurile, peste 700 de milioane de dolari la nivel mondial. Pentru că, odată la 27 de ani, răul revine în oraşul Derry, în „Capitolul 2”, cei cinci copii plecaţi pe drumuri diferite se reunesc la aproape trei decenii de la nefastele evenimente.

Thrillerul „Cod Roşu în Serviciile Secrete/ Angel Has Fallen”, de Ric Roman Waugh, cu Gerard Butler şi Morgan Freeman, se menţine şi el pe locul al doilea, cu încasări de 324.972,20 de lei. Gerard Butler revine pentru a treia oară în rolul celui mai eficient agent de securitate, Mike Banning, în franciza „Cod Roşu”. În urma unui atentat asupra preşedintelui SUA (Morgan Freeman), acuzat de incident este garda lui de corp, Banning. După ce reuşeşte să scape de autorităţi, agentul este dat în urmărire generală, astfel că trebuie să evite propria lui agenţie şi să fie cu un pas înaintea FBI-ului pentru a demasca adevăraţii autori ai atacului. Disperat să îşi dovedească nevinovăţia, Banning se bazează pe ajutorul unor aliaţi neaşteptaţi pentru a-şi proteja familia şi a salva ţara de pericolul iminent.

Citeşte continuarea pe Mediafax!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase