Home » D:News » Marina SUA a confirmat autenticitatea unor înregistrări în care apar o serie de ”fenomene aerospaţiale neidentificate”

Marina SUA a confirmat autenticitatea unor înregistrări în care apar o serie de ”fenomene aerospaţiale neidentificate”

Marina SUA a confirmat autenticitatea unor înregistrări în care apar o serie de ”fenomene aerospaţiale neidentificate”
Publicat: 20.09.2019
Înregistrările a căror autenticitate a fost confirmată au fost făcute publice în anul 2017.

În mediul online circulă o serie de înregistrări făcute publice de către jurnaliştii de la New York Times şi care au fost realizate de către piloţi ai Marinei Statelor Unite ale Americii în care apar o serie de aeronave neidentificate. Într-un comunicat de presă recent, Marina recunoaşte autenticitatea acestor înregistrări, notează Science Alert.

„Marina a clasificat obiectele care apar în aceste înregistrări drept fenomene aerospaţiale neidentificate”, a declarat  Joseph Gradisher, purtător de cuvânt în cadrul Departamentului de Informaţii al Marinei SUA, pentru site-ul The Black Vault.

Terminologia folosită de către militari poate părea eluzivă, dar, aceasta reuşeşte să ofere o descriere sumară a evenimentelor surpinse pe camere de către piloţi. Astfel, dacă vrem să fim obiectivi şi să evităm căderea în senzaţional, pe respectivele înregistrări apar câteva aeronave neautorizate sau neidentificate care au intrat în diferite spaţii aeriene militare. În acest punct este necesară sublinierea faptului că Marina americană nu recunoaşte existenţa formelor de viaţă extraterestre aflate în tranzit pe Pământ.

De-a lungul timpului a existat o multitudine de apariţii neidentifcate pe care oficialii militari le-au înregistrat şi le-au studiat şi, mai mereu, când acesta ajung în spaţiul public, ufologii argumentează că este vorba despre o nouă întâlnire cu viaţa extraterestră. Totuşi, din documentele militare declasificate sau ajunse la public pe canale neoficiale se poate observa o modificare a atitudinii oficiale faţă de astfel de incidente. În trecut, pentru a desemna astfel de incidente Marina SUA a folosit termenul de „Vehicule Aeriene Anormale”, Anomalous Aerial Vehicles (AAV) în limba engleză. Recent a fost decisă folosirea temenului de „Obiecte Aerospaţiale Neidentificate” pentru a extinde categoria de incidente pe care piloţii le raportează superiorilor.

 

Citeşte şi:

OZN nu înseamnă în mod automat vizitatori extratereştri

Un fost cercetător din cadrul NASA susţine că extratereştrii există, iar guvernele încearcă să muşamalizeze apariţiile. ”Nu aveţi nicio idee ce se află acolo”

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase