Home » D:News » Fiica lui Stan Lee redeschide un proces intentat de către acesta

Fiica lui Stan Lee redeschide un proces intentat de către acesta

Fiica lui Stan Lee redeschide un proces intentat de către acesta
Publicat: 01.10.2019
Moştenitorii creatorului Spider Man, Stan Lee, au dat în judecată compania POW! Entertainment, înfiinţată de autorul cunoscutului erou de benzi desenate, şi cer o hotărâre prin care să fie recunoscute drepturile privind proprietatea asupra numelui.

Fiica lui Stan Lee a acţionat în instanţă reluând o acţiune iniţiată în ultimii ani de viaţă ai tatălui său. Acuzaţiile formulate la adresa companiei POW! Entertainment reproşează înţelegeri încheiate pe parcursul a aproape două decenii.

Creatorul Spider-Man si al altor eroi din seria Avengers/ Răzbunătorii a murit în luna noiembrie a anului 2018, la vârsta de 95 de ani.

Stan Lee iniţiase un prim proces cu puţin timp înainte să moară. Lee cerea 1 miliard de dolari companiei POW, la înfiinţarea căreia a participat în 2001. Creatorul arăta că, pe fondul deteriorării stării de sănătate, a fost forţat de către oficiali ai companiei să semneze documente sau chiar i-a fost falsificată semnătura. Procesul urmărea recuperarea drepturilor asupra numelui şi denunţa o înţelegere cu firma Camsing International, din Hong Kong. Până la urmă procesul nu a mai avut loc iar lui Stan Lee i-a fost o declaraţie în care ar fi arătat că ”Toată situaţia a fost năucitoare pentru toată lumea, inscusiv pentru mine şi pentru fani, dar acum sunt fericit că sunt înconjurat de oameni care îşi doresc doar ce e mai bine pentru mine. Sunt încântat să las deoparte procesul şi să facem treabă din nou, eu şi prietenii şi colegii de la POW! şi să lansăm următoarea serie de personaje şi poveşti uimitoare!”.

Citeşte continuarea pe Mediafax!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase