Prima pagină D:News

(P) Unde găsim cele mai bune oferte de televizoare?

Redactia Descopera.ro | 10.23.2019 | ● Vizualizări: 1321

Vine o vreme în viaţa fiecăruia dintre noi când trebuie să achiziţionăm un nou televizor, din diferite motive, între care faptul că cel vechi s-a stricat sau avem nevoie de un televizor în plus în casă. Atunci căutăm asiduu „oferte televizoare” pe Internet şi începem lungul proces al luării deciziei de cumpărare. Multitudinea de oferte de pe piaţă dau bătăi de cap şi, de multe ori, nu suntem dispuşi să cheltuim o avere pentru un nou televizor.

Unde găsim, aşadar, televizoare la ofertă? Păi, avem două variante. Ori cumpărăm un televizor second hand de pe site-urile de anunţuri, precum Olx, ori ne reorientăm spre televizoare mai ieftine, dar noi, de la marii retaileri.

Link oferte online televizoare

Dacă optăm pentru un televizor ieftin dar nou, trebuie mai întâi să decidem care e suma maximă pe care am investi-o în cumpărarea unui televizor. Pentru a ne fi alegerea mai uşoară, probabil nu o să umblăm prin magazine pentru a căuta oferte la televizoare ”în orb”. În acest caz, varianta site-urilor online este cea mai la îndemână. Atunci ofertele magazinelor online sunt cel mai la îndemână.

Marile magazine online îţi oferă posibilitatea să-ţi filtrezi rezultatele din multitudinea de oferte de televizoare ieftine. Pe emag, de exemplu, poţi selecta preţul maxim până la care să-ţi afişeze rezultatele.

Totodată, poţi alege afişarea după un criteriu adiţional: diagonala ecranului. Ai variantele ”sub 80 cm”, ”80-81 cm”, ”82-110 cm”, ”111-125 cm” şi ”peste 125 cm”.

Link oferte Smart TV

Totodată, poţi adăuga un alt filtru: ”după tehnologie”. Astfel, ai de ales între variantele: ”Smart”, ”Wi-Fi”, ”Android”, ”Full HD” şi ”4K”. Dacă vrei televizoare ieftine, însă, probabil nu vei căuta în ultimele două categorii.

Tot pe emag, poţi să selectezi producătorul, site-ul afişându-ţi doar televizoarele unui anumit brand, dacă preferi sau eşti fidel Samsung sau Philips sau oricare alt producător important.

În fine, după ce aplici toate aceste filtre, ar trebui să ne fie foarte simplu să reducem drastic numărul televizoarelor care ne întrunesc pretenţiile şi se înscriu în limita noastră de buget. În orice caz, nu trebuie ignorate review-urile, pentru că experienţa altor posesori ai televizorului care ne face şi nouă cu ochiul ne poate scuti de multe neplăceri. Ideal ar fi să alegem doar dintre televizoarele care au review-uri bune şi să ţinem cont de recomandările altor utilizatori.

Oferte televizoare 8K - LINK

Dacă ne decidem, totuşi, să cumperăm un televizor second hand, nu o vom face niciodată de pe site-uri obscure, ci să ne orientăm spre site-uri de anunţuri care ne permit să vedem istoricul vânzătorului. Vrem ca acesta să fie unul de încredere, mai ales dacă alegem să ne trimită produsul acasă. Nu o dată, s-au văzut cazuri de persoane care au comandat televizoare şi au primit cutii pline de cartoane sau cărămizi, iar vânzătorul s-a ”evaporat”.

Pe cât posibil, ar trebui găsit un vânzător din aceeaşi localitate, pentru a putea să ne întâlnim cu el şi să inspectăm televizorul. Cel mai bine este să-l şi probăm înainte de a plăti banii.

Oferte televizoare ieftine (500-1000 lei) - LINK

Dacă acest lucru nu e posibil şi trebuie să apelăm la un vânzător din afara oraşului tău, cel mai bine e să alegem plata ramburs. Nu plătim produsul decât când ne aflăm în posesia lui şi am verificat că este perfect funcţional şi este ceea ce am comandat.