Home » D:News » Cum alegi mobilierul pentru camera de zi?

Cum alegi mobilierul pentru camera de zi?

Cum alegi mobilierul pentru camera de zi?
Publicat: 28.10.2019
Camera de zi este locul în care petreci cel mai mult timp singur sau alături de cei dragi. De aceea, ai nevoie de o mobilă living care te ajută să faci exact acest lucru: să petreci mai mult timp împreună cu ai tăi.

Proiectează spaţiul din living pentru a încuraja unitatea şi jocul, deoarece camera de zi este un loc de adunare – cu familia pentru o noapte de film sau cu prietenii pentru o frumoasă discuţie lungă. Este pentru a aduna comori care spun povestea cui eşti. Şi uneori doar pentru a-ţi aduna propriile gânduri.

Design-ul şi aspectul camerei de zi contează dacă doreşti să creezi un spaţiu care să se simtă ca acasă. Fie că eşti în căutarea unui stil elegant, minimalist, pentru a te relaxa, sau a unui aspect îndrăzneţ şi dramatic pentru găzduirea persoanelor dragi, inspiră-te din ideile noastre de design pentru camera de zi.

Când vine vorba de camera de zi, dimensiunea nu trebuie să conteze. Doar pentru că spaţiul tău este limitat, nu înseamnă că imaginaţia ta trebuie să fie. Cheia este să înţelegi spaţiul pe care îl ai la dispoziţie şi să lucrezi cu ceea ce ai. De la canapele până la depozitare, mobila living este cheia pentru a profita la maxim de camera de zi. Începeţi cu aceste mici idei de mobilă pentru living.

Creează un spaţiu partajat

Un spaţiu larg şi deschis în living înseamnă că nu eşti niciodată într-adevăr singur, chiar şi atunci când fiecare membru al familiei stă în colţul său şi face lucruri diferite. Livingul unei case este de obicei o mare cameră deschisă, unde familia îşi petrece majoritatea timpului împreună. Astfel, pentru mobilă living poţi alege o canapea în formă de L şi care să ajute la definirea unei zone de locuit şi de stat confortabile.

O canapea de colţ ca mobilă living te va ajuta să defineşti zona de relaxare şi să adaugi un sentiment de intimitate unei camere mari. Vei crea un refugiu confortabil dacă adaugi şi un covor şi o masă de cafea în golul din faţa canapelei pentru a da un sentiment prietenos şi mai confortabil. Pentru a spori şi mai mult starea de spirit caldă şi a crea un sentiment confortabil, pictează peretele din această zonă într-o nuanţă mai închisă decât cea folosită în restul camerei.

Foloseşte culorile pentru a crea diferite zone

Fiecare membru al familiei are cel mai probabil un loc preferat în living. Tatălui poate îi place să stea pe canapea să se uite la televizor, iar mama citeşte pe fotoliu. Foloseşte mobila living, dar şi diferite culori preferate pentru a defini spaţiile personale ale fiecăruia şi pentru a împărţi zona deschisă. De asemenea, decorează camera cu o mulţime de plante verzi, deoarece aduc viaţă.

Alege mobila living în mod inteligent 

Împarte zona de locuit din living prin amplasarea atentă a mobilierului. Avantajul unui spaţiu mare, deschis, este acela că toată lumea îşi poate petrece timpul împreună fără a se călca pe picioare cu ceilalţi.

Lasă lumina să intre

Gândeşte-te la sursele de lumină naturale înainte de a aşeza mobila living pentru a te asigura că camera rămâne luminosă. A profita la maximum de lumină naturală este o modalitate excelentă de a menţine o cameră să se simtă vibrantă şi plină de viaţă şi poate chiar ajuta un spaţiu să se simtă mai mare decât este de fapt.

Încurajează mai mult jocul

Copiii vor petrece o parte din viaţa de zi cu zi jucându-se. Aşadar, poţi crea un colţ dedicat copiilor în living. Un covor confortabil şi moale aşezat într-un colţ, departe de televizor, spaţii de depozitare pentru jucării sunt un exemplu perfect de mobilă living potrivită pentru copii.

Foto: Pixabay

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase