Home » D:News » Cele mai bune maşini de spălat vase ale anului 2019 şi de ce una din acestea ţi-ar putea schimba viaţa

Cele mai bune maşini de spălat vase ale anului 2019 şi de ce una din acestea ţi-ar putea schimba viaţa

Cele mai bune maşini de spălat vase ale anului 2019 şi de ce una din acestea ţi-ar putea schimba viaţa
Publicat: 30.10.2019
Trăim în secolul vitezei, unde totul trebuie să fie rapid, fără efort şi la îndemână. Vieţile noastre devin din ce în ce mai aglomerate, pline de diverse activităţi. Astfel, timpul pe care îl mai avem dorim să îl petrecem făcând ceva relaxant, singuri, sau în compania celor dragi. Tocmai aceste lucruri duc la inventarea şi evoluţia electronicelor şi electrocasnicelor care ajung să fie atât de indispensabile traiului nostru.

Unul dintre aceste obiecte de uz casnic care a început să fie un must-have în casele noastre este maşina de spălat vase.  Aceasta ne ajută să economisim bani prin consumul scăzut de apă pe care îl utilizează într-un ciclu, curăţă şi dezinfectează vasele la temperaturi ridicate, lucru imposibil când vine vorba despre spălatul manual al vaselor, şi ne ajută să economisim timp preţios, fiind necesară doar aruncarea resturilor din vasele utilizate şi încărcarea lor în maşina de spălat.

Dacă acum câţiva ani maşina de spălat vase avea un preţ destul de ridicat şi nu şi-o putea permite multă lume, acum acestea există pe piaţă la preţuri variate, cu diverse funcţii şi design-uri, existând şi posibilitatea de a le achiziţiona în rate. Fie că sunteţi în căutarea primei maşini de spălat vase sau doriţi să actualizaţi modelul vechi cu unul nou, iată câteva dintre cele mai bune maşini de spălat vase ale anului 2019, pentru a vă putea ajuta în deciziile dumneavoastră.

  1. Maşina de spălat vase Bosch SMS40E32EU

Cu un consum de numai 14 litri de apă per ciclu de spălare, clasă energetică A+ şi funcţie ECO, această maşină de spălat vase este un adevărat companion în bucătărie. De asemenea, deţine senzor pentru încărcare ce ajută la economisirea automată a apei şi a energiei atunci când se spală mai puţine vase. Iar dacă acestea nu sunt suficiente, este dotată şi cu o tehnologie ActiveWater ce maximizează eficienţa distribuind apa ţintit. Are un motor silenţions EcoSilence DriveTM şi o funcţie de protecţie a sticlei ce reglează gradul de duritate a apei. Această maşină de spălat vase poate fi găsită pe eMAG la preţul de aproximativ 1700 de lei.

  1. Maşina de spălat vase Miele G 6730 SC

Este o maşină de spălat de sine stătătoare, încadrată în clasa energetică A+++, cu un consum foarte mic de apă. Are o capacitate de 14 seturi de vase, funcţie de uscare a vaselor şi funcţie ComfortClose ce eficientizează deschiderea şi închiderea uşii, aceasta rămânând în poziţia în care o lăsaţi. Este foarte silenţioasă, dispune de display LED, start întârziat şi tavă brevetată 3D+ pentru tacâmuri. Este o maşină de spălat cu un preţ destul de ridicat, dar care îşi merită şi utimul bănuţ datorită eficienţei sale.

  1. Maşina de spălat vaseGorenje GS62115X 

O maşină de spălat incorporabilă, această maşină de la Gorenje are o capacitate de 12 seturi de vase , funcţie de uscare a vaselor prin utilizarea caldurii apei fierbinţi utilizată la ultima clătire şi funcţie de detectare a detergentului utilizat, reglând spălarea în funcţie de acesta. Este încadrată în clasa energetică A++ şi utilizează aproximativ 11 litri de apă per ciclu de spălare. Este destul de silenţioasă, cu un nivel de zgomot de maxim 49 dB. De asemnea, vine dotată cu un filtru cu auto-curăţare. Acest filtru elimină resturile de mâncare , astfel încât nu mai există pericolul ca maşina de spălat vase să se înfunde. Preţul acestei maşini de spălat este destul de mic rapotat la funcţiile pe care le oferă.

Indiferent de modelul de maşină de spălat vase pe care îl alegeţi, fie că este unul dintre cele de mai sus sau altul, asiguraţi-vă că aceasta corespunde nevoilor dumneavoastră.

Foto: Pixabay

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase