Home » D:News » Un taur de 650 de kilograme a evadat dintr-un abator din Croaţia

Un taur de 650 de kilograme a evadat dintr-un abator din Croaţia

Un taur de 650 de kilograme a evadat dintr-un abator din Croaţia
Publicat: 04.11.2019
Un taur de 650 de kilograme a reuşit să evadeze de la un abator din Croaţia, ulterior atrăgând atenţia şi sprijinul întregii ţări.

Taurul Jerry, botezat după celebrul desen animat „Tom&Jerry”, a reuşit să evadeze de la abator şi să se ascundă de proprietari pe coasta Croaţiei, în apropierea oraşului Split.

Proprietarul lui l-a vândut unui abator, dar cu puţin timp înainte să fie ucis, Jerry a reuşit să evadeze din zona în care erau pregătite animalele înainte să fie ucis şi să se ascundă în pădurea din apropiere,.

Lucrătorii de la abator nu găsesc o explicaţie pentru modul în care Jerry a reuşit să scape, dar se pare că acest lucru nu se întâmplă prea des.

„Pur şi simplu nu ştiu cum s-a întâmplat asta. Se pare că forţa brută a învins tehnologia”, a declarat proprietarul abatorului, Petar Skejo, pentru o publicaţie locală.

După ce s-a ascuns în pădure, taurul a fost zărit de localnici pe un deal din apropiere, dar Jerry a reuşit din nou să scape de Petar Skejo şi oamenii care încercau să îl prindă.

„Am încercat să îl prindem viu, dar când ne-am apropiat de el a sărit pe o stâncă, precum o pisică… şi a sdispărut în tufişuri”, a povestit proprietarul pentru HRT TV.

Citeşte continuarea pe Gândul!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase