Home » D:News » Motivul pentru care noul serial ”Beverly Hills 90210” a fost anulat după numai un sezon

Motivul pentru care noul serial ”Beverly Hills 90210” a fost anulat după numai un sezon

Motivul pentru care noul serial ”Beverly Hills 90210” a fost anulat după numai un sezon
Publicat: 09.11.2019
Noul serial "Beverly Hills, 90210", o continuare a poveştii difuzate la începutul anilor 1990, lansat pe 7 august, a fost anulat după numai un sezon de televiziunea americană Fox.

Actorii Tori Spelling, Jason Priestley, Jennie Garth, Shannen Doherty, Brian Austin Green, Ian Ziering şi Gabrielle Carteris s-au reunit pentru a juca în noul serial „versiuni actualizate ale personajelor lor”, potrivit Mediafax.

Din distribuţie nu a făcut parte un actor simbol al producţiei, Luke Perry, care a murit din cauza unui accident cerebral, în luna martie, la vârsta de 52 de ani. Totuşi, serialul a inclus câteva momente tribut în onoarea acestuia.

Noul serial a fost anulat din cauza audienţelor slabe înregistrate.

Serialul „Beverly Hills 90210” a rulat timp de 10 sezoane pe postul Fox, în perioada 1990 – 2000, şi a devenit una dintre cele mai populare producţii ale acestui post de televiziune. Serialul a lansat carierele protagoniştilor săi, actorii Jason Priestley, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green şi Shannen Doherty. Postul CW a lansat o continuare a acestui serial, intitulată „90210”, în anul 2008, în care Jennie Garth, Shannen Doherty şi Tori Spelling şi-au reluat rolurile interpretate în serialul original. Serialul „90210” a fost difuzat timp de cinci sezoane.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase