Home » D:News » O femeie a suferit o reacţie alergică în timpul sexului

O femeie a suferit o reacţie alergică în timpul sexului

O femeie a suferit o reacţie alergică în timpul sexului
Publicat: 17.11.2019
O femeie a suferit o reacţie alergică la penicilină care i-a pus viaţa în pericol, după ce a făcut sex neprotejat cu soţul ei.

O femeie în vârstă de 46 de ani din Baltimore, Maryland, s-a ales cu pete roşii pe piele, transpiraţie abundentă şi ameţeli în timpul contactului sexual. Femeia a fost dusă de urgenţă la spital când simptomele s-au agravat, suferind de diaree şi mâncărimi sevedere. Aceasta a mărturisit că este alergică la penicilină, dar că nu a luat niciun medicament sau nu a consumat niciun aliment înainte de sex care să o aducă în starea aceea.

Alergiile la o anumită proteină din lichidul seminal pot cauza simptome tipice în timpul sau după actul sexual, dar aceste reacţii alergice pot fi induse totodată şi de transferul de alergeni (alimente sau medicamente) prezente în concentraţiile scăzute de lichid seminal. Medicii au descoperit că soţul femeii lua nafcilină, o formă a penicilinei, pentru a trata o infecţie. Ca rezultat, medicii susţin că şocul anafilactic de care femeia a suferit a fost provocat de transferul lichidului seminal care conţinea nafcilină.

Citeşte continuarea pe CSID!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase