Home » D:News » ”Altay”, primul film cu supereroi turci, va avea acelaşi regizor ca serialul ”Lost”

”Altay”, primul film cu supereroi turci, va avea acelaşi regizor ca serialul ”Lost”

”Altay”, primul film cu supereroi turci, va avea acelaşi regizor ca serialul ”Lost”
Publicat: 15.12.2019
Turcia, al doilea cel mai mare distribuitor de conţinut TV după SUA, intră în jocul filmelor cu supereroi cu "Altay", o producţie care va include personaje musulmane şi evreieşti şi care va fi lansată în 2020.

Compania de producţie turcească T World Entertainment a dezvăluit că îşi propune prima incursiune în lumea supereroilor cu „Altay”, un proiect care se va extinde pe piaţa internaţională cu două lungmetraje, trei seriale de televiziune, jocuri video şi cărţi, potrivit Mediafax.

Povestea filmului „Altay” este localizată în Turcia şi va fi pusă în scenă de Bobby Roth, cunoscut pentru episoadele din „Lost/ Naufragiaţii”, „Prison Break” şi „Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy” pe care le-a regizat.

Personajele principale din „Altay” se vor numi Water, Nymp, Rumi, Nazar şi The Twins.

„Ştiam din start că nu va fi uşor să creăm un vast univers de supereroi. A fost necesară o investiţie serioasă în cercetare şi dezvoltare, un proces atotcuprinzător şi continuu pentru noi, pentru a aborda un astfel de proiect la scară largă”, a declarat Bülent Turgut, producător creativ şi fondator al T World Entertainment and Productions.

„Turcia este predominant musulmană, iar filmul va avea rădăcini mai degrabă culturale, decât religioase în Islam”, a adăugat Turgut.

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase