Home » D:News » Gheată sport, realizată special pentru împătimiţii de jocuri pe calculator

Gheată sport, realizată special pentru împătimiţii de jocuri pe calculator

Gheată sport, realizată special pentru împătimiţii de jocuri pe calculator
Publicat: 29.12.2019
Compania Puma a lansat în ultima parte a anului 2019 un model de gheată sport gândită special pentru gameri, pentru gameri, pentru cei ce nu se ridică ore întregi din faţa monitorului pe care rulează jocuri electronice, dar fanii nu sunt chiar încântaţi, arată The Wire.

Noul model „Active Gaming Footwear” este descris de jurnalişti ca un ciorap mai mare, cu talpă din cauciuc, potrivit Mediafax.

Compania a lansat în luna noiembrie un clip de promovare al noului model despre care spune că a fost realizat pe baza ”discuţiilor cu gameri profesionişti”. Potrivit pasionaţilor de jocuri electronice, noul model ar costa în jur de 100 de dolari.

Deocamdată un număr dublu dintre cei care au văzut reclama au arătat că nu le place noul produs faţă de cei care şi-au arătat încântarea. Printre comentarii se numără şi cei care afirmă că noul produs ar putea să fie totuşi pe placul celor care folosesc jocuri electronice care includ condusul unei maşini sau dansul, ca şi al celor interesaţi de VR (realităţi virtuale).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase