Home » D:News » Un labrador a fost la un pas de moarte după ce a înghiţit zeci de decoraţiuni de Crăciun

Un labrador a fost la un pas de moarte după ce a înghiţit zeci de decoraţiuni de Crăciun

Un labrador a fost la un pas de moarte după ce a înghiţit zeci de decoraţiuni de Crăciun
Publicat: 25.12.2019
Un labrador în vârstă de şapte ani a fost operat de urgenţă după ce a înghiţit peste 30 de decoraţiuni de Crăciun, făcute din turtă dulce, transmite The Guardian.

Stăpânul câinelui, Rachael Bulmer, l-a dus de urgenţă pe Marley la Spitalul PDSA pentru animale din Dorset, Marea Britanie, după ce i s-a făcut foarte rău.

Medicii veterinari l-au operat de urgenţă pe Marley pentru a-i extrage panglicile cu care erau legaţi biscuiţii din turtă dulce, potrivit Mediafax.

Bulmer, în vârstă de 37 de ani, a declarat că pregătise decoraţiuni din turtă dulce pentru brad şi că le lăsase pe masă în bucătărie, înainte să le ofere familiei şi prietenilor în ziua de Crăciun.

„Am crezut că le-am lăsat în siguranţă, dar când am observat că unele lipseau, am ştiut imediat că el le-a luat”, a spus Bulmer.

„De-a lungul anilor, Marley a mai mâncat lucruri interzise şi totul s-a terminat cu bine. Dar de data aceasta a început să se comporte ciudat şi părea că intră în şoc”, a mai adăugat femeia.

În timpul celor două operaţii, care au durat trei ore, medicii veterinari au scos 34 de panglici decorative, cu care erau legate decoraţiunile din turtă dulce. 

Tratamentul lui Marley a costat peste 2.000 de lire sterline, costurile fiind plătite cu ajutorul donaţiilor din partea publicului. 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase