Home » D:News » Un bărbat a sunat la 112 şi a spus că dacă se opreşte din alergat i se va opri şi inima

Un bărbat a sunat la 112 şi a spus că dacă se opreşte din alergat i se va opri şi inima

Un bărbat a sunat la 112 şi a spus că dacă se opreşte din alergat i se va opri şi inima
Publicat: 10.01.2020
Un bărbat din judeţul Botoşani a sunat la 112 şi a cerut ajutor medical, spunând că dacă se opreşte din alergat i se va opri şi inima. Medicii de pe Ambulanţă nu i-au găsit probleme cardiace, dar bărbatul, care consumase alcool, a fost internat la Psihiatrie.

Apelul la 112 a fost făcut în urmă cu câteva zile, iar bărbatul, care consumase alcool înainte să sune, le-a spus celor din dispecerat că aleargă şi că, dacă va înceta, i se va opri şi inima.

Prima eclipsă de Lună din 2020 are loc pe 10 ianuarie. La ce oră trebuie să te uiţi pe cer ca s-o vezi în toată regula

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, bărbatul ar fi repetat întruna că trebuie să se mişte. „I s-a spus că dacă nu face mişcare nu e bine, iar el fiind vesel a făcut o fixaţie, repeta întruna că trebuie să se mişte”, a declarat, pentru Mediafax, Nicuşor Curteanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Botoşani.

Bărbatul a fost preluat din localitatea Lupăria, aflată în apropierea oraşului Flămânzi.

„A fost adus de ambulanţa din substaţia Flămânzi la Spitalul Judeţean Botoşani. Era un pacient euforic, i s-a făcut electrocardiogramă pe traseu de către asistenta medicală, era normală, nu avea ceva special, a fost examinat în UPU şi trimis la Spitalul de Psihiatrie, pentru tratament de specialitate”, a mai spus Nicuşor Curteanu.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase