Home » D:News » O navă care a dispărut în urmă cu 100 de ani descoperită pe o plajă din Florida

O navă care a dispărut în urmă cu 100 de ani descoperită pe o plajă din Florida

O navă care a dispărut în urmă cu 100 de ani descoperită pe o plajă din Florida
Publicat: 31.01.2020
Specialiştii cred că au descoperit epava navei SS Cotopaxi despre care se crede că a dispărut în Triunghiul Bermudelor în 1925 iar dacă testele vor demonstra acest lucru înseamnă că nava dispăriută „s-a ascuns la vedere” de ceva timp.

Se crede că nava a dispărut în Triunghiul Bermudelor în urmă cu aproape o sută de ani când se întrepta spre Cuba.

Nava comercială americană SS Cotopaxi a stârnit tot felul de teorii ale conspiraţiei după ce a dispărut în 1925 într-un „voiaj de rutină”.

Astfel, oamenii au crezut că nava a dispărut în Triunghiul Bermudelor, zona misterioasă în care pare că dispar tot felul de ambarcaţiuni şi nu nu numai.

Soarta tragică pe care au avut-o cei 32 de oameni care s-au aflat la bordul SS Cotopaxi i-a uimit şi consternat pe experţi.

Călătoria a avut punctul de pornire în Charleston, Carolina de Sud, pe data de 29 noiembrie 1925, şi urma să se încheie în Havana, Cuba.

„Ştim că s-a întâmplat ceva în timpul voiajului deoarece a fost trimis un semnal la începutul lui decembrie care arăta că ceva nu este în regulă. Şi asta a fost tot. Epava nu a fost găsită niciodată. Nu au găsit niciodată bărci de salvare, corpuri sau altceva. Pur şi simplu, din acel moment, vasul a dispărut. Aşa că am încercat să ne dăm seama ce s-a întâmplat”, a declarat Michael Barnette, biologist marin şi explorator subacvatic pentru Newsweek.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase