Home » D:News » Sfatul lui Dalai Lama pentru adepţii săi legat de virusul din Wuhan

Sfatul lui Dalai Lama pentru adepţii săi legat de virusul din Wuhan

Sfatul lui Dalai Lama pentru adepţii săi legat de virusul din Wuhan
Publicat: 30.01.2020
Dalai Lama, liderul spiritual al tibetanilor, şi-a sfătuit adepţii să incanteze o mantra pentru a lupta cu noul coronavirus descoperit în Wuhan, China, aflat la originea unei epidemii, potrivit hindustantimes.com.

Adepţi ai lui Dalai Lama din China continentală i-au cerut acestuia sfatul, iar liderul spiritual le-a spus lor, dar şi călugărilor din mănăstirile budiste din ţară să incanteze „Tara Mantra”, pentru că ar fi „benefic” în lupta contra răspândirii acestui virus.

Persoanelor care au fost deja infectate, acesta le-a transmis să incanteze „Om tare tuttare ture Soha”, pentru liniştea sufletului.

Totodată, Dalai Lama a distribuit un clip în care poate fi văzut incantând această mantra, potrivit Mediafax.

Comisia Naţională de Sănătate din China a anunţat miercuri dimineaţă că 132 persoane au decedat în urma epidemiei cu noul coronavirus, iar alte 1.459 de cazuri au fost confirmate, astfel că numărul total a ajuns la 5.974. Noul coronavirus, depistat iniţial în oraşul Wuhan, este contagios şi în perioada de incubaţie – înainte de apariţia simptomelor, lucru ce îngreunează eforturile de stopare a răspândirii bolii, potrivit oficialilor chinezi. Cu toate acestea, OMS a informat că nu poate confirma momentan că virusul este contagios în perioada de incubaţie.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase