Home » D:News » Motivul pentru care iubita lui Elon Musk, cântăreaţa Grimes, şi-a creat un corp digital

Motivul pentru care iubita lui Elon Musk, cântăreaţa Grimes, şi-a creat un corp digital

Motivul pentru care iubita lui Elon Musk, cântăreaţa Grimes, şi-a creat un corp digital
Publicat: 23.02.2020
Cântăreaţa Grimes şi-a creat o versiune digitală, astfel încât cariera să nu îi fie afectată după ce va naşte copilul pe care îl va avea cu Elon Musk.

Interpreta Grimes, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit că şi-a creat o versiune digitală pentru a avea posibilitatea de a susţine spectacole şi şedinţe foto fără să fie nevoită să fie prezentă, arată Smart The Fusion.

Însărcinată cu primul copil al lui Elon Musk, cântăreaţa a comentat pentru publicaţia britanică The Face: „Faptul că am un corp digital îmi permite să lucrez chiar şi în ultimul trimestru al sarcinii, iar după ce voi naşte voi putea să petrec mai mult timp cu copilul”.

Grimes îşi defineşte abordarea inedită ca un fel de „tehno-feminism”.

„Am multe prietene care nu nasc pentru că îşi fac griji legate de carieră. Am vrut să găsim un mod prin care să rezolvăm această problemă”, a adăugat artista.

Potrivit artistei, versiunea sa digitală o va feri şi de efectul comentariilor agresive de pe reţelele sociale.

Claire Elise Boucher s-a născut în 1988, în Vancouver. Este cunoscută ca interpretă sub numele de Grimes. A lansat primele albume, ”Geidi Primes” şi ”Halfaxa”, în 2010. A lansat al cincilea album de studio, „Miss Anthropocene”, în februarie, 2020.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase