Home » D:News » Mărturiile lui Ozzy Osbourne despre ”nenorocitul iad” al luptei cu maladia Parkinson

Mărturiile lui Ozzy Osbourne despre ”nenorocitul iad” al luptei cu maladia Parkinson

Mărturiile lui Ozzy Osbourne despre ”nenorocitul iad” al luptei cu maladia Parkinson
Publicat: 27.02.2020
Ozzy Osbourne a vorbit despre lupta sa cu maladia Parkinson, descriind ultimul an ca „un nenorocit de iad”. Starul a anunţat că suferă de Parkinson în luna ianuarie.

Ozzy Osbourne a anunţat că suferă de Parkinson în ianuarie, când şi-a anulat turneul nord-american de anul acesta, pentru „a se putea recupera de pe urma numeroaselor probleme medicale cu care s-a confruntat în ultimul an”.

„În ultimul an, am avut o stare foarte proastă de sănătate”, a declarat muzicianul într-un interviu pentru iHeartRadio ICONS din California.

Acesta a explicat că problemele de sănătate grave de care suferă au făcut ca ultimele luni să fie extrem de dificile.

„M-au prins toate. Infecţia cu stafilococ la mână, apoi am făcut pneumonie, apoi am căzut, apoi am fost supus unei intervenţii chirurgicale”, a povestit starul.

Osbourne a mai spus că a fost diagnosticat cu maladia Parkinson în urmă cu 17 ani.

„Toată lumea crede că abia acum am descoperit că sufăr de Parkinson. Ştiu despre ea din 2003”, a spus acesta, potrivit Mediafax.

Artistul a mai fost întrebat dacă se gândeşte să se retragă.

„M-am gândit la asta. Câteodată am gânduri din astea nebune. Nu mă pot retrage. Vă iubesc”, a declarat artistul.

Osbourne a vorbit pentru prima dată public despre boala sa în ianuarie, în emisiunea TV „Good Morning America” de pe ABC.

După ce a plecat din trupa Black Sabbath – pe care a înfiinţat-o, în 1968, alături de chitaristul Tony Iommi, basistul Geezer Butler şi toboşarul Bill Ward -, Ozzy Osbourne şi-a construit o carieră de succes în calitate de artist solo. Albumul „No More Tears”, lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în SUA şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor. În total, Osbourne a lansat 11 albume de studio solo.

De-a lungul carierei, a primit, printre altele, o stea pe Hollywood Walk of Fame, un Global Icon Award la gala MTV Europe Music şi un Ivor Novello Award pentru munca sa de compozitor.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase